Junior belastingadviseur (locatie Enschede)

Voor de functie van junior belastingadviseur is de Jong & Laan Enschede op zoek naar een nieuwe collega die bijna of net klaar is met de hbo Finance, Tax & Advice of wo opleiding fiscale economie/ fiscaal recht en op zoek is naar een uitdagende startersfunctie. Een duaal/deeltijd student is ook van harte welkom!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-3-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Hoe maak jij het verschil?

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zien we ook bij ons op kantoor in Enschede. Een vestiging met een gedreven, ambitieus team waar volop mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen. De vestiging in Enschede bestaat uit een team van circa 55 collega’s. Ons team bestaat uit collega’s met verschillende expertises, naast fiscalisten werken er in Enschede accountants, juristen, salarisadviseurs en HR adviseurs. We werken samen in een informele werksfeer, houden van gezelligheid en sport en zijn een hecht team. De meeste collega’s komen uit (de directe omgeving van) Enschede en dit verbindt! Ambitieuze teamspelers met Twentse roots, zo zou je ons wel kunnen noemen! Spreekt dit jou aan en ben jij een junior belastingadviseur die op zoek is naar innovatie, ontwikkeling en vernieuwing; dan ben je bij de Jong & Laan zeker op je plek!


In deze uitdagende rol ga je samen met Marian, Niek en Suzanne bezig met het opstellen en controleren van aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Je doet voorbereidend werk voor fiscale adviezen en voor bezwaar- en beroepsprocedures. Ook vind je het een uitdaging om mee te denken over fiscale oplossingen.


We vinden het belangrijk dat we de kennis met elkaar delen én jij draagt daar vanaf dag één ook aan bij! Ben je proactief en gedreven? Dan pas je goed in ons fiscale team! Bij de Jong & Laan hebben we oog voor jouw ontwikkeling en ambitie. Wij zijn aangesloten bij de NOB en het RB. Dit biedt jou de mogelijkheid om de verschillende educatietrajecten die aangeboden worden te volgen.

Functievereisten

 • (Bijna) afgeronde hbo (Finance, Tax & Advice) of wo opleiding fiscaal recht/ fiscale economie
 • Een duaal/ deeltijd student is ook van harte welkom
 • Accuratesse
 • Drive & ambitie
 • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid

Aanbod

Wij gaan samen voor jouw succes!

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Young-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet. 


Wat bieden wij?

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop
 • Sportvergoeding

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760