Senior Belastingadviseur (international) (locatie Almelo)

Wil jij als ervaren belastingadviseur jouw (internationale) praktijk verder uitbouwen gezamenlijk met het team van fiscale specialisten van de Jong & Laan? De Jong & Laan zoekt een nieuwe collega!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

In jouw rol als (internationaal) belastingrechtspecialist ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en vestigingen. Je adviseert zelfstandig en proactief ondernemers bij complexe vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld participatietrajecten, grensoverschrijdende investeringen, herstructureringen en financieringen en transfer pricing vraagstukken. Je bent vakinhoudelijk en/of relationeel sterk en deelt je kennis graag met klanten en je collega's. 

Je bent een veelzijdig en commercieel ingestelde specialist die kan signaleren, acquireren en adviseren. Je onderhoudt jouw netwerk en breidt deze uit en levert een actieve bijdrage aan het verder uitbouwen van het (internationale) specialistenteam en de ontwikkeling van de afdeling en organisatie

Functievereisten

 • Afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht/ economie
 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van de Duitse taal, in woord en geschrift, is een prĂ©
 • Woonachtig in het marktgebied van de Jong & Laan in Noordoost-Nederland

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop & smartphone
 • Sportvergoeding

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Als specialist voor onze organisatie maak je onderdeel uit van het goeiende fiscale specialistenteam. Binnen dit team zijn specialisten werkzaam die belastingen als een grote uitdaging zien. Ze bieden advies aan klanten in de MKB+ segment, aan familiebedrijven en internationaal opererende ondernemingen inzake complexe fiscale vraagstukken en daarnaast worden zij vanwege hun expertise ingeschakeld door al onze vestigingen.


De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij gaan maken met onze kantoren in Almelo, Vriezenveen en Belastingadviseurs. We hebben ervoor gekozen om deze samen te voegen en dat betekent dat je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo. Als begin 2023 het nieuwe pand in Almelo in gebruik genomen wordt, werk je straks in een team van circa 25 fiscalisten. Hiermee krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan doorontwikkeling van de fiscale praktijk. Hierbij is word je vrijheid geboden voor ontwikkeling en nieuwe initiatieven om hiermee jouw specialisme en zichtbaarheid in de markt uit te bouwen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong en Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760