Assistent-accountant controle (locatie Enschede)

De Jong & Laan is op zoek naar een Assistent-accountant controle. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-10-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als assistent-accountant controle bij de Jong & Laan heb je een afwisselend takenpakket. Wat ga je doen? In teamverband zet je klantendossiers op en richt deze in, hierbij heb je regelmatig contact met de klant. Tijdens de eindejaarscontroles voer je (delen van) de controleopdrachten uit. Bij een interim controle verricht je werkzaamheden ter controle van de interne beheersmaatregelen bij de klant. Hierbij werk je nauw samen met ervaren collega's die jou verder helpen en coachen in jouw ontwikkeling. De meeste van onze klanten bevinden zich in de profit sector, in Enschede werken we echter ook voor klanten in de zorg en het onderwijs. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend. Alle informatie die je gebruikt in je werk wordt weergegeven in BI tools en op basis daarvan brengen we risico's in kaart en hebben we een doelgerichte aanpak voor klanten.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven.


We zijn benieuwd naar jouw:

 • drive;
 • kwaliteits- en resultaatgerichtheid;
 • dienstverlenende en klantgerichte karakter;
 • accuratesse;
 • manier van samenwerken.

Als assistent-accountant controle beschik je over een (bijna) afgeronde hbo / wo opleiding accountancy of bedrijfseconomie (HBO Accountancy, WO Accountancy & Controlling). 

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanaf dag één ben je in contact met interessante, ambitieuze mkb-klanten. Je bent werkzaam in een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd en waar je kennis kunt delen met ervaren professionals.


We bieden je volop de mogelijkheid om te ontwikkelen en door te groeien in het vakgebied. Want naast een inspirerende werkomgeving, waarin je talenten alle ruimte krijgen voor ontwikkeling, bieden we verschillende personal development trajecten. Deze richten zich op de bewuste professional. Je krijgt inzicht in de jouw persoonlijke talenten en vaardigheden en op welke wijze je deze kunt inzetten in de praktijk. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen.


Vanzelfsprekend bieden we jou als assistent-accountant controle een goed salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Je kunt rekenen op:

 • een aantrekkelijk startsalaris van € 2708,- bruto per maand;
 • direct een vast contract;
 • de mogelijkheid tot flexibel werken;
 • uitstekende thuiswerkvoorzieningen;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • compensatie van gemaakte overuren tegen 130%;
 • winstdeling regeling;
 • een laptop, smartphone;
 • een leaseauto.


Toch fijn als je weet waar je aan toe bent, als assistent-accountant controle kun je rekenen op een salaris van € 2.708, - als starter en dit bedrag loopt op tot maximaal € 3.869, - bruto per maand afhankelijk van je werkervaring. Uiteraard kun je vooraf aangeven wat je nu verdient en bespreken we de mogelijkheden met je tijdens het arbeidsvoorwaardelijke gesprek voor een passend voorstel.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

De vestiging Enschede is een dynamische vestiging waar verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn en ongeveer 55 collega’s werkzaam zijn. Naast een mooie controlepraktijk hebben we in Enschede een grote MKB adviespraktijk, een fiscale afdeling en een veelzijdige afdeling personeel. De vestiging Enschede is volop in beweging en er is daardoor ruimte ontstaan voor een ondernemende assistent-accountant. Ben je recentelijk afgestudeerd of beschik je al over enige werkervaring dan komen we graag met jou in contact!


Onze ambitie is om ondernemers in staat te stellen hun optimale koers uit te zetten. Daarom voeren we gedegen controles uit en voorzien we klanten structureel van goede adviezen. Hierdoor groeit onze controlepraktijk én onze klantenportefeuille met de dag. Aan jou de uitdaging om dit, samen met het team van collega's in Enschede, verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong & Laan.. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760