Belastingadviseur (locatie Raalte)

De Jong & Laan is op zoek naar een Belastingadviseur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als ondernemende belastingadviseur ben jij het aanspreekpunt voor verschillende ondernemers in het mkb. Je adviseert zelfstandig en op proactieve wijze ondernemers bij fiscale vraagstukken.


Als aanspreekpunt voor fiscale vraagstukken binnen de vestiging ben je vakinhoudelijk sterk en deel je jouw kennis graag met je collega's. Je begeleidt en coacht de fiscaal medewerkers en werkt nauw samen met collega's van de diverse vestigingen in de regio. Bij de Jong & Laan hechten we veel waarde aan een multidisciplinaire samenwerking binnen de vestiging en regio. Hierin pak jij actief een rol door ook de verbinding op te zoeken met collega’s van andere disciplines.


Je bent een breed georiënteerde en commercieel ingestelde belastingadviseur die kan signaleren, acquireren en adviseren. Je haalt plezier uit het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk. Je kent het marktgebied in Salland goed en je hebt een actief netwerk in deze regio opgebouwd.


Als belastingadviseur draag je bij aan de ontwikkeling van de vestiging en organisatie. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over het vak en hoe deze uitdaging vorm te geven.


En we zijn benieuwd naar jouw:

  • kwaliteitsgerichtheid;
  • overtuigingskracht;
  • commercialiteit;
  • helicopterview.


Als belastingadviseur beschik je over een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht of fiscale economie en/of ben je afgestudeerd RB/NOB. Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als belastingadviseur en bent bij voorkeur tekenbevoegd adviseur.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden we jou als belastingadviseur een goed salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je rekenen op:

  • direct een vast contract;
  • een premievrij pensioen;
  • 31 vakantiedagen per jaar;
  • winstdeling regeling;
  • een laptop, smartphone;
  • een leaseauto.


Toch fijn als je weet waar je aan toe bent, als belastingadviseur kun je rekenen op een salaris tussen de € 3.843, - en € 5.490, - bruto per maand. Het exacte bedrag is natuurlijk afhankelijk van je ervaring. Uiteraard kun je vooraf aangeven wat je nu verdient en bespreken we de mogelijkheden met je tijdens het arbeidsvoorwaardelijke gesprek voor een passend voorstel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760