Fiscaal adviseur kwaliteit & vaktechniek

De Jong & Laan is op zoek naar een Fiscaal adviseur kwaliteit & vaktechniek. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

In deze uitdagende en afwisselende functie krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het fiscale vak te raken. Je staat in nauw contact met directie en de collega's uit de praktijk waarbij onze organisatie zich kenmerkt door de korte lijnen. Je komt te werken in een ondernemende, dynamische en mensgerichte werkomgeving waarbij we samen verder bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige toekomst voor onze organisatie.


Jouw rol

Vanuit jouw fiscale expertise ben jij aanspreekpunt voor onze collega’s op het gebied van vaktechnische vraagstukken. Zij kunnen bij jou terecht voor een onderbouwde mening. Er wordt op uiteenlopende gebieden geconsulteerd, zowel verplicht als onverplicht. Jij biedt kaders, werkprocessen en standaarden waardoor jouw collega’s in staat worden gesteld het hoogste niveau van kwaliteit te leveren.


Als adviseur kwaliteit & vaktechniek ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en vertaalt deze naar het vaktechnisch beleid binnen onze organisatie. Daarnaast vind je het een uitdaging om vaktechnische publicaties over specifieke wet- en regelgeving te schrijven. Jouw expertise zet de plus op onze dienstverlening. Niet alleen jouw kennis en ervaring, maar ook jouw karakter telt.


Samen met de collega’s van de afdeling Opleiding & Training bepaal en verzorg je vaktechnische bijeenkomsten en cursussen over fiscale onderwerpen voor onze ruim 80 fiscale collega’s die verspreid over onze vestigingen werken.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe we deze uitdaging vorm kunnen geven. En we zijn benieuwd naar jouw:

 • Besluitvaardigheid; jij weet als geen ander beslissingen te nemen en durft knopen door te hakken
 • Drive: jij staat voor jouw vak en je bent iemand die alles uit zichzelf probeert te halen;
 • Helicopterview: jij weet bij complexe situaties overzicht te houden;
 • Kwaliteitsgerichtheid: jij stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening;
 • Innoveren: jij ziet mogelijkheden om veranderingen en verbeteringen in de praktijk te brengen.
 • Organisatiesensitiviteit en integriteit: jij bent je bewust de invloed van jouw handelen


Als adviseur kwaliteit & vaktechniek heb je een afgeronde fiscale WO opleiding en heb je ongeveer 10 jaar ervaring opgedaan als belastingadviseur of je bent al enige jaren werkzaam in een vergelijkbare functie.

Aanbod

We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak.


Bij de Jong & Laan heb je ruim 80 fiscale collega’s waar je op de werkvloer en tijdens de summercourses en andere (vaktechnische) bijeenkomsten kennis en ervaring mee kunt uitwisselen. Bij de uitoefening van jouw werkzaamheden kun je leunen op  IT-ondersteuning voor de diverse applicaties die we gebruiken, de brede beschikbaarheid van vaktechnische bronnen en het ruime educatieaanbod vanuit Opleiding & Training.


Vanzelfsprekend bieden we jou als adviseur kwaliteit & vaktechniek een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je o.a. rekenen op:

 • direct een vast contract;
 • flexibel werken en goede thuiswerkvoorzieningen;
 • een premievrij pensioen;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdeling regeling;
 • een laptop, smartphone;
 • een lease auto.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Onze afdeling kwaliteit & vaktechniek bestaat uit ruim tien vaktechnici. Zij ondersteunen de organisatie voor een totale, multidisciplinaire dienstverlening op het hoogste niveau. Naast jarenlange ervaring hebben zij samen een breed beeld op de praktijk, vanuit verschillende invalshoeken: fiscaal, controle, samenstel, personeel en compliance. Een stevige basis voor het doorbouwen aan kwaliteit. Die inzet leverde ons het afgelopen jaar succes op. Positieve reviews versterkten onze energie om de ingeslagen weg te blijven volgen. Het waarborgen van de kwaliteit in de dienstverlening, dat is één van onze ultieme doelen. Bij alles wat we doen hanteren we een IT- en datagedreven werkwijze.


“Kennisdeling, leren van elkaar en bewustwording zijn onze belangrijkste doelstellingen.”


Het hoofdkantoor in Vroomshoop is de centrale vestiging van waaruit directie en business support opereren. Naast kwaliteit & vaktechniek is ook HR, IT, facilitaire zaken, marketing & communicatie, compliance, opleiding & training en finance & control er gehuisvest. Alle collega’s van business support dragen gezamenlijk bij aan organisatieontwikkeling en faciliteren de collega’s op de vestigingen zodat zij zich kunnen focussen op de klant.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760