Assistent-accountant (locatie Almelo)

De Jong & Laan is op zoek naar een Assistent-accountant. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de verdere digitale inrichting en optimalisatie van de financiële processen, daar ligt jouw toegevoegde waarde. Je stelt financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen.


Jouw ambitie en drive is om onze klanten optimaal te adviseren. Hierin word je volop begeleid, bij de Jong & Laan staat jouw ontwikkeling voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en hierbij geven we je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan wij graag in gesprek met jou! We praten dan verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over deze rol en hoe je deze uitdagende functie vorm zou willen en kunnen geven. En we zijn benieuwd naar jouw:

 • contactuele vaardigheden;
 • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
 • drive;
 • analytische vaardigheden;
 • manier van samenwerken.

Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding hbo accountancy of bedrijfseconomie/ finance & control en bent voornemens te beginnen (of bent al begonnen) met de post-hbo accountancy opleiding. Ook heb je affiniteit met IT en kennis van systemen.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanaf dag één ben je in contact met interessante, ambitieuze mkb-klanten. Je bent werkzaam in een omgeving waarin je voortdurend wordt uitgedaagd en waar je kennis kunt delen met ervaren professionals. Vanzelfsprekend bieden we jou als assistent-accountant een goed salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je o.a. rekenen op:

 • direct een vast contract;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdelingsregeling;
 • eindejaarsuitkering;
 • vervolgstudiemogelijkheden / studiebudget;
 • flexibel werken en uitstekende thuiswerkvoorzieningen;
 • een premievrij pensioen;
 • sportvergoeding;
 • laptop.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zien we ook bij ons op kantoor in Almelo. Een vestiging met een gedreven, ambitieus team waar volop mogelijkheden zijn je verder te ontwikkelen. De vestiging in Almelo bestaat op dit moment uit een team van circa 25 collega’s maar zal medio 2023 samen gaan werken met de vestiging Vriezenveen in een prachtig nieuw en modern pand in Almelo. Ons team bestaat uit collega’s met verschillende expertises, naast accountants werken er in Almelo fiscalisten, juristen, salarisadviseurs en HR adviseurs. We werken samen in een informele werksfeer, houden van gezelligheid en sport (een groep collega’s doen wekelijks een gezamenlijke workout) en zijn een hecht team.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760