Jurist Arbeidsrecht

Wil jij jouw carrière als jurist/ advocaat arbeidsrecht een nieuwe wending geven? Voor het clusterteam Personeel van regio oost is de Jong en Laan op zoek naar een ondernemende jurist arbeidsrecht. Voor deze regio zet je jouw expertise op het gebied van arbeidsrecht in.  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Je krijgt bij de Jong & Laan alle ruimte om je ambities waar te maken en je carrière verder te ontwikkelen. Je zult (in onderling overleg) werkzaam zijn op onze vestigingen in Enschede & Almelo. Hiernaast werk je ook ondersteunend aan andere vestigingen in de regio Twente.

Als ondernemende jurist arbeidsrecht adviseer en begeleid je zelfstandig en op proactieve wijze ondernemers in het mkb bij arbeidsrechtelijke vraagstukken. Je bedenkt oplossingen en geeft adviezen. Hierbij ben je onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van ontslagvraagstukken; als sparringpartner voor de ondernemer zet jij de lijnen uit. Je voert tevens inhoudelijke procedures bij de rechtbank en het UWV.

Met jouw kennis zorg je voor een optimale en up-to-date vaktechnische kwaliteit. Je deelt jouw kennis graag, zowel met collega’s als klanten. Je geeft diverse seminars/webinars op jouw vakgebied en haalt plezier uit het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk. Hiermee draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de vestiging en organisatie. Binnen de organisatie werk je samen met een team van 6 arbeidsjuristen die in verschillende clusterteams werkzaam zijn. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong en Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

de Jong & Laan
Hengelosestraat 585
7521 AG ENSCHEDE
0546-660760 (hoofdkantoor)