Salarisadviseur Raalte

Weet jij veel van salarisadministraties en sta je open voor een nieuwe stap in je carrière? Dan zoekt de Jong & Laan Raalte jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je krijgt een eigen klantenportefeuille en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant.

Personele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met diensten op het gebied van personeel en salaris.

Functievereisten

Als salarisadviseur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties en het afhandelen van complexe salarisvraagstukken van klanten. Daarbij kijk jij verder dan de opdracht van de klant. Jij signaleert direct mogelijke verbeteringen in personeels- en salarisadministraties. Ook draag je bij aan het verbeteren van interne en externe processen en zet je graag een stapje extra voor de klant.

Dankzij je communicatieve vaardigheden en gedegen kennis ben je een enthousiaste adviseur voor onze MKB-relaties én het aanspreekpunt voor je collega’s. Je informeert en adviseert klanten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met klanten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, wensen en hoe deze uitdaging vorm te geven. En we zijn benieuwd naar jouw:


 • accuratesse;
 • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
 • drive;
 • helicopterview.


Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau (eventueel aangevuld met een vakgerichte opleiding PDL en/of VPS). Je hebt affiniteit met IT en je hebt bij voorkeur ervaring met het pakket Nmbrs. Je hebt kennis van wet- en regelgeving omtrent arbeidsvoorwaarden. Verder beschik je over relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen een dienstverlenende organisatie. Je bent woonachtig in de regio Raalte-Almelo. 


Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. 


Vanzelfsprekend bieden we jou als salarisadviseur ook een goed salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je o.a. rekenen op:

 • direct een vast contract;
 • flexibel werken en uitstekende thuiswerkvoorzieningen;
 • een premievrij pensioen;
 • 31 vakantiedagen per jaar;
 • winstdeling regeling;
 • eindejaarsuitkering; 
 • sportvergoeding.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan (Nijverdal)

Ter versterking van ons team Personeel in Raalte zijn wij op zoek naar een ervaren adviseur met expertise op het gebied van salarisadministraties. Je maakt onderdeel uit van een groter clusterteam verspreid over de vestigingen Raalte, Almelo, Vriezenveen en Tubbergen. 

Steeds meer klanten vertrouwen ons hun personeelszaken toe. Onze discipline personeel verwerkt inmiddels meer dan 40.000 loonstroken per maand en heeft daarbij te maken met zo’n 75 verschillende cao’s. We maken dus serieus werk van personeel!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ernst Machstraat 6
7442 DL NIJVERDAL
0548 613 361