Web Developer Halifax

Ben jij een Applicatie ontwikkelaar die zichzelf verder wil ontwikkelen? Wil je andere technieken en concepten verkennen en de tijd krijgen om je daar verder in te verdiepen? En daarnaast leren van collega’s in een internationale werkomgeving? Bekijk deze vacature van Data Access voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Na de kennismakingsfase met DataFlex, ga jij je bezighouden met ons product Halifax. Halifax is bedoeld voor machinefabrikanten van relatief complexe mechanische en elektrische engineering met een wijdvertakt netwerk van dealers en hun klanten.


Naast het meebouwen aan Halifax (productontwikkeling), ga je je ook dedicated inzetten voor klanten die Halifax graag “op maat” gemaakt willen hebben (software consultancy). Je bent een software developer, die in elke fase van het project kan functioneren. De behoeften en wensen van de klant staan daarin centraal. Jij begrijpt dat, je communiceert helder en correct. Om hierin succesvol te zijn, beschik je over analytisch vermogen en een gezonde dosis enthousiasme.

Functievereisten

Jij: 

  • hebt een HBO-ICT diploma (informatica, gaming)
  • hebt ervaring met PHP, TypeScript en Java/C# Web Apps
  • bent bekend met GIT en JIRA
  • pakt nieuwe technologieën snel op en je bent in staat vraagstukken te vertalen naar oplossingen
  • bent van nature onderzoekend en wilt erachter komen hoe het achter de schermen werkt
  • werkt doelgericht en kunt anderen meenemen in jouw plan als teamspeler
  • neemt initiatief en je bent stressbestendig
  • kijkt verder dan je eigen werk bij het plannen en organiseren
  • beheerst de Nederlandse taal

Bedrijfsprofiel Data Access Europe B.V.

Wij zijn een volwassen, groeiende, internationale organisatie met in Nederland een team van 40 enthousiaste, zelfstandige mensen. Data Access wil altijd de lat een “streepje” hoger leggen en hecht veel waarde aan een prettige werksfeer en een stimulerende werkomgeving. We werken zowel thuis als op kantoor. Dagelijks zijn er online meetings en dat maakt dat we veel contact met elkaar hebben. Op kantoor dagen staat er elke dag een verse lunch voor je klaar en verzetten we onze gedachten door het spelen van een potje tafelvoetbal in de chill-room. Onze bedrijfscultuur typeert zich als open en toegankelijk. Je hebt veel vrijheid en een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons voldoende mogelijkheid om je eigen ideeën voor te dragen en te ontwikkelen.


Over Data Access Europe

Data Access Europe BV levert sinds 1991 maatwerkoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven in de regio. Ondersteund door ons moederbedrijf in Miami bedienen wij ook klanten ver buiten de regio. Maatwerk is zowel voor grote als kleinere bedrijven bereikbaar. Waarom maatwerk software? Het ondersteunt organisaties die behoefte hebben aan een goed geïntegreerde, soepel werkende automatisering. Systemen die naadloos aansluiten bij de organisatie en niet andersom.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Data Access. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lansinkesweg 4
7553 AE HENGELO
074 - 255 56 09