Notarieel medewerker vastgoed

Vanwege uitbreiding zoeken wij een notarieel medewerker voor onze sectie Vastgoed.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-8-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je organiseert samen met je directe collega’s het proces van de notariële dossiers en zorgt ervoor dat de praktijk op rolletjes loopt. Je behandelt dossiers voor zover mogelijk zelfstandig of samen met collega’s. In complexere dossiers voer je werkzaamheden uit ten behoeve van onze (kandidaat)-notarissen. Hierbij valt te denken aan het opstellen en controleren van notariële akten, het raadplegen van registers en het onderhouden van contacten met klanten en de bij het dossier betrokken andere partijen. Je bent een teamplayer en vakspecialist en hebt een flinke dosis ambitie om je te blijven ontwikkelen!

Functievereisten

Je bent een gedreven, ambitieuze persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent uitermate accuraat en beschikt over een ruime ervaring in de notariële praktijk. Zowel fulltime als parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Aanbod

We hebben bij Damsté een prettige en informele werksfeer. Je kunt rekenen op een goede begeleiding en de nodige inhoudelijke uitdaging. Ga je bij Damsté werken dan ontvang je een salaris afgestemd op je werkervaring en goede secundaire voorwaarden.

Bedrijfsprofiel Damsté

Je gaat werken bij Damsté advocaten – notarissen in onze vestiging in Enschede. Het notariaat bij Damsté bestaat uit een enthousiast team van ruim 40 personen. Wij zijn gewend om met elkaar te sparren en samen te werken, zowel binnen de sectie notariaat alsook met de andere secties van Damsté. Het notariaat van Damsté advocaten – notarissen heeft ook vestigingen in Almelo en Amsterdam, we zijn één kantoor en je werkt dus ook samen met de notarissen en medewerkers op de andere vestigingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Damsté. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 571,
7521 AG, Enschede