Kandidaat-notaris Personen- en Familierecht (evt. Estate Planning)

Door de groei van onze praktijk is Damsté in Twente op korte termijn op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris Personen- en Familierecht (evt. Estate Planning).

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-8-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wil jij deel uit maken van dit team en ben je bereid om met elkaar (en voor elkaar) de schouders eronder te zetten? Dan pas je bij ons en verwelkomen we je graag. We bieden plezier, eerlijkheid, professionaliteit en - voor wie wil -  volop mogelijkheden tot ontwikkeling, opleiding en (door)groei.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris Personen- en Familierecht (evt. Estate Planning) die in principe vanuit iedere locatie in Nederland kan werken, maar wanneer het werk erom vraagt vanuit ons kantoor in Enschede werkt. Een woonplaats buiten de regio Enschede hoeft nadrukkelijk geen belemmering te zijn om te solliciteren, vanwege de digitale mogelijkheden die het kantoor heeft. 

Aanbod

  • een interessante en gevarieerde notariële praktijk, met zaken uit Twente, Amsterdam en de rest van Nederland;
  • leuke collega’s, zowel binnen het notariaat, als in de advocatuur;
  • uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • een inkomen dat waarschijnlijk boven je huidige ligt;
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • de mogelijkheid om parttime en thuis te werken;
  • leuke gezamenlijke activiteiten van etentjes met de sectie tot buitenlandse stedentrips met het hele kantoor;
  • een goede backoffice en moderne bedrijfsvoering.

Bedrijfsprofiel Damsté

Het notariaat van Damsté is snel gegroeid en telt zo’n 25 mensen. Het is inmiddels één van de meest moderne en toonaangevende notariskantoren in de regio en wordt ook in de rest van Nederland steeds meer een begrip. Goede kwaliteit, klantgerichtheid, transparantie, ondernemerschap en vernieuwing zijn de belangrijkste succesfactoren van onze dienstverlening. Vanaf de start van ons kantoor hebben we een digital office, waardoor flexibel werken vanuit huis, een andere vestiging of vanuit waar dan ook goed mogelijk is. We hebben vestigingen in Enschede, Almelo en Amsterdam.


Bij ons werken mensen met verschillende achtergronden qua specialisatie, opleiding en ervaring. Dus of je nu van een groot of klein kantoor komt: iedereen voelt zicht thuis bij Damsté en iedereen is welkom.


We zijn een succesvolle, ondernemende, frisse en vooral toekomstgerichte notariële praktijk, met leuke en veel jonge mensen, weinig hiërarchie, veel humor en een goede sfeer. We zijn een platte organisatie, alle medewerkers doen en tellen mee. Tijdens het werk, maar ook bij een pub quiz of een stedentrip.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Damsté. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 571,
7521 AG, Enschede