Notarieel / juridisch medewerk(st)er

Damsté in Twente is op zoek naar een notarieel / juridisch medewerk(st)er. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-8-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Door het uitbreiden van onze ondernemingsrechtpraktijk met een nieuwe afdeling hebben wij ruimte voor jou als nieuwe collega. We leren je onder meer hoe je op notarieel gebied onze cliënten kunt helpen bij het starten van een nieuwe onderneming.

Bedrijfsprofiel Damsté

Werken bij Damsté betekent werken in het leukste en mooiste advocaten- en notariskantoor in Oost-Nederland. En heb jij een (bijna) afgeronde opleiding hbo-rechten of enige ervaring binnen een notariële praktijk, dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt bij ons fulltime of parttime werken maar ook als je nog studeert kan dit voor jou de perfecte bijbaan zijn voor bijvoorbeeld enkele dagdelen per week. Werken vanuit huis behoort zeker tot de mogelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Damsté. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 571,
7521 AG, Enschede