Inbedrijfsteller Industrie

Ben jij op zoek naar een baan in de technische wereld? Ben jij de Inbedrijfsteller die wij zoeken in de omgeving van Enschede?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de technische wereld, waarbij je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt? Een spannende baan, omdat je als “operationeel installatieverantwoordelijke” een installatie pas vrij geeft wanneer je zeker weet dat deze voldoet aan de veiligheids- en functionele eisen. Ben jij de Inbedrijfsteller die wij zoeken in de omgeving van Enschede?

 Werkzaamheden

 • je houdt je bezig met het testen en inbedrijfstellen van èn troubleshooting aan sterk uiteenlopende technische installaties en producten binnen de Industrie;
 • je controleert bij besturingsinstrumenten de werking van toegepaste hard- en software. Vrijwel elke situatie is anders en nieuw; van routine-aanpak is dus geen sprake. Het werk vereist tevens dat je zeer accuraat te werk gaat;
 • je werkt vaak onder grote tijdsdruk, zowel bij nieuwbouw als bij bestaande installaties;
 • je werkt volgens opdracht en je krijgt òf informatie aangereikt òf je verzamelt zelf de benodigde gegevens;
 • je werkt afhankelijk van het project zelfstandig of met een aantal collega's in teamverband;
 • je maakt in je werk gebruik van een scala aan meetapparatuur en bent inzetbaar op meerdere aandachtsgebieden.

Functievereisten

 • je hebt een afgeronde opleiding richting Elektrotechniek op minimaal MBO 4 niveau, aangevuld met relevante vakopleidingen;
 • je bent communicatief vaardig;
 • je hebt een aantal jaren werkervaring als inbedrijfsteller in een industriële werkomgeving;
 • je bent zelfstandig;
 • je bent flexibel;
 • je werkt graag in teamverband en deelt je kennis met collega's.

Aanbod

Naast een plezierige werksfeer, biedt Croonwolter&dros je een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, een fietsplan, het TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een pensioenregeling. Daarnaast biedt Croonwolter&dros je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Croonwolter&dros, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Bedrijfsprofiel Croonwolter&dros TBI

Croonwolter&dros is een Nederlandse organisatie die state of the art oplossingen biedt op elektrotechnisch, werktuigbouwkundig, en automatiserings- en informatiseringsgebied. We zijn actief binnen de Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore en hebben vestigingen door heel Nederland. Samen met ongeveer 3000 medewerkers werken we vanuit het motto: intelligentie door technologie. We hebben de kennis en ervaring om intelligente- en zelflerende, integrale systemen en duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden. Je kunt hierbij denken aan ontwikkelingen en processen binnen o.a. fabrieken, schepen, tunnels en gebouwen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Josink Maatweg 47
7545 PS ENSCHEDE
00 88 923 4343