Service Monteur Industrie

Als Service Monteur werk je aan uitdagende projecten op zowel elektrotechnisch als meet- en regeltechnisch gebied aan installaties binnen de industrie. Je gaat in teamverband of zelfstandig werken aan onderhouds- of renovatieprojecten in de regio. Jouw rayon is het gebied dat Enschede en Apeldoorn beslaat. Als Service Monteur werk je ook in consignatiediensten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-4-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je ontvangt opdrachten, eventueel inclusief schema`s en overige technische informatie voor correctief en preventief onderhoud, reparaties of storingen. Maar ook komt het regelmatig voor dat je moet werken aan de hand van beperkte technische informatie. Je spoort storingsbronnen op en verhelpt storingen van uiteenlopende aard. Je maakt meetrapporten en vult daarvoor de nodige technische gegevens in. Je installeert (rand-) apparatuur en stelt apparatuur/installaties in bedrijf. Eventueel pas je ter plekke programmatuur aan. Je geeft gebruiksinstructies en adviseert inzake technische wijzigingen.


Taken van de Elektromonteur Maintenance zijn:


 • Zelfstandig of met een collega aanleggen van elektrotechnische installaties (laag- en middenspanningsinstallaties);
 • Zelfstandig of met een collega aanleggen van data-, meet-, regel- en automatiseringsinstallaties ;
 • Het melden van wijzigingen ten opzichte van de tekening;
 • Eventueel leiding geven aan stagiaires en begeleiden van leerlingmonteurs;
 • Uitvoeren van werkzaamheden volgens de geldende normen op veiligheids- en milieugebied worden uitgevoerd.


Kortom, een leuke en veelzijdige functie waarvoor we op zoek zijn naar Service Monteur die zijn / haar vak verstaat, die graag door wil doorgroeien en die het interessant vindt om aan veelzijdige en uitdagende projecten in de eigen regio te werken. Croonwolter&dros heeft een uniek opleidingstraject voor al onze medewerkers zodat doorgroei mogelijk wordt.

Functievereisten

 • een diploma richting Elektrotechniek op MBO niveau 3 of hoger;
 • kennis en ervaring in het verrichten van montage-, service & onderhouds werkzaamheden binnen industrieprojecten en dan met name in de chemie en/of procesindustrie;
 • kennis van NEN Normen 3140, 1010, 3840;
 • geldig rijbewijs B en VCA diploma.
 • Als Elektromonteur Maintenance ben je:
 • woonachtig in een straal van 50 km van de vestiging Enschede;
 • zelfstandig, flexibel en accuraat;
 • inventief in het zoeken en vinden van technische oplossingen;
 • communicatief ingesteld.

Aanbod

Naast een plezierige werksfeer, biedt Croonwolter&dros je een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, een fietsplan, het TBI-Studiefonds (een bijdrage voor de studie van schoolgaande kinderen) en een pensioenregeling. Daarnaast biedt Croonwolter&dros je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Croonwolter&dros, afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Bedrijfsprofiel Croonwolter&dros TBI

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Techniek die situaties herkent en hierop reageert.


Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals. Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Josink Maatweg 47
7545 PS ENSCHEDE
00 88 923 4343