Projectvoorbereider voor grote complexe bouwprojecten

Koopmans is op zoek naar een Projectvoorbereider voor grote complexe bouwprojecten. Interesse? Lees verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-2-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij Koopmans kennen we werkvoorbereiders en projectvoorbereiders. Een Projectvoorbereider beschikt over 5-10 jaar werkervaring als werkvoorbereider, draagt meer verantwoordelijkheden en kan leidinggevenden aan één of meerder werkvoorbereiders.

Als Projectvoorbereider ben je van engineering tot en met oplevering betrokken bij de grotere en complexere projecten. Jij bereidt de projecten voor op het gebied van bouwmethodieken, inkoop, logistiek en financiën en draagt zo zorg voor een efficiënt bouwproces, een veilig bouwplaats en een actuele en nauwkeurige kostenbewaking. Tijdens de uitvoeringsfase beheer en bewaak je het project zodat alles verloopt volgens planning en budget.

Koopmans heeft een landelijke spreiding van projecten. In overleg met hoofd Uitvoering wordt bepaald op welk project jij werkzaam wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met type project, jouw ervaring, planning en reistijd.

Functievereisten

Naast de afgeronde HBO Bouwkunde die vereist is voor alle werkvoorbereiders, dient een projectvoorbereider minimaal 5 jaar relevante werkervaring te hebben. Projectvoorbereiders zijn veelal betrokken bij de grotere en complexere projecten, waarbij het essentieel is dat je overzicht kunt houden. Ervaring met middelgrote en grote projecten in zowel woningbouw als gestapelde bouw is daarom absoluut een pré. 

Voor de leidinggevende rol die je krijgt, beschik je over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en ben je in staat collega’s mee te nemen in je procesmatige manier van werken. Je bent proactief en komt met onderbouwde verbetervoorstellen. Op die manier lever je een constructieve bijdrage in het projectteam en haal je het beste in het team naar boven.

Aanbod

Van woonconcepten en renovaties tot transformaties en grote complexe nieuwbouwprojecten. Bij Koopmans hebben we een groot projectenportfolio. Variatie in je werk is dus geen uitzondering, maar regel. 

Koopmans medewerkers zijn VIT: Verantwoordelijk, Innovatief en met een belangrijke focus op Teamwork. Dat betekent onder andere dat wij je veel vrijheid bieden en dat wij altijd openstaan voor nieuwe ideeën en slimme oplossingen. Dienstverlenend leiderschap staat centraal, in combinatie met klantgerichtheid, innovatiekracht, samenwerking en duurzaamheid.

Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto valt binnen de mogelijkheden en een tantième en goede pensioenregeling zijn aanwezig. De cao Bouw & Infra is van toepassing.

Bedrijfsprofiel Croonwolter&dros TBI

Koopmans is onderdeel van TBI. Hierdoor kun je naast de arbeidsvoorwaarden van Koopmans gebruik maken van alle voordelen die de holding biedt. Denk bijvoorbeeld aan een studiefonds voor schoolgaande kinderen vanaf 12 jaar en toegang tot de TBI Acdmy. Daarnaast zijn opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie uiteraard bespreekbaar.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Koopmans. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Josink Maatweg 47
7545 PS ENSCHEDE
00 88 923 4343