Fiscaal jurist

Countus in Twente is op zoek naar een Tukker met een no-nonsense mentaliteit die ook nog eens een fiscaal juridische achtergrond heeft! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Klantcontact vind je belangrijk, dat is waar je energie van krijgt. Je ontvangt en bezoekt ondernemers dan ook geregeld. Je bent de verbindende factor tussen de werkvloer, de ondernemer en het fiscaal juridische vakgebied.


Daarnaast komen de volgende werkzaamheden aan bod:

 • je adviseert de ondernemer vanuit de aangiftes (samen met collega’s)
 • en je stelt, in samenspraak met de klantadviseur, de adviezen op;
 • ook geef je fiscaal advies op onder andere het gebied van structuurwijzigingen, testamenten en estate planning.


Functievereisten

Als fiscaal jurist ga je diverse werkzaamheden oppakken en uitvoeren. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend! Je bent tenslotte naast adviseur een vraagbaak voor collega’s en ondernemers. Daarnaast breng je het volgende mee om het werk uit te kunnen voeren:

 • een afgeronde RB-opleiding of master fiscaal recht. 
 • je hebt ervaring in een functie waarin je fiscaal advies gegeven hebt. Als je daarnaast affiniteit hebt met de zorg of de agrarische sector, dan is dit mooi meegenomen;
 • je beschikt over actuele kennis aangaande wet- en regelgeving. Met name het belastingrecht;
 • daarnaast ben je tekeningsbevoegd.

Aanbod

De ervaring leert dat Countus een beter bedrijf is, zodra jij kunt doen waar je blij van wordt. Daarom is bij ons niets marktconform. Zo is het salaris afgestemd op jouw resultaatgebieden, competenties en ambities. Naast een mooie uitdaging bieden wij jou veel ruimte om te groeien op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:


 • een fulltime dienstverband voor 40 uur per week;
 • flexibele werktijden;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitgebreide vakantiedagenregeling, goede pensioenregeling, korting op je sportabonnement (via bedrijfsfitness);
 • een gedegen programma om je PE-punten te behalen;
 • je komt in een professioneel team waarin je veel kunt leren en waarin jouw kennis gewaardeerd wordt.

Bedrijfsprofiel Countus

Als organisatie zijn wij maatschappelijk betrokken en degelijk. We hebben de focus op kwaliteit, een professioneel kritische houding en een rechte rug. We werken nauwkeurig, professioneel en daarmee gaan ook integriteit, deskundigheid, zorgvuldigheid en geheimhouding samen.


Ons team in Enschede is erg hecht, we werken hard en we gaan voor het beste resultaat. Naast hard werken is er ruimte voor gezelligheid. Op vrijdag sluiten wij de week af met een kantoorborrel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Countus. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zuiderval 110
7543 EZ ENSCHEDE
053-4353208