Cloud Engineer

Contict is op zoek naar een Cloud Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Met jouw leergierige instelling word je aanspreekpunt en vraagbaak voor collega’s. Je overtuigt klanten en collega’s van jouw oplossing. Je voert zelfstandig projecten uit en denkt mee in de ontwikkeling van onze producten. Je werkt deels vanaf ons kantoor en deels bij de klant op locatie.


Dit vind je leuk om te doen:

  • Clouddiensten onderhouden voor onze klanten zoals Heracles en Oad
  • Zelfstandig of samen met je collega’s Cloud migratie trajecten verzorgen vanuit onze eigen datacenter en Microsoft 365
  • Complexe migratie trajecten aansturen en uitvoeren
  • Als vraagbaak optreden voor de Servicedesk
  • Nieuwe Microsoft 365 oplossingen onderzoeken en testen

Bedrijfsprofiel Contict

Contict is al 15 jaar dé leverancier van ‘’Het Slimme Werken’’. We creëren samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Door slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken.


Jouw team:

Je maakt deel uit van de afdeling Operations. Je zorgt ervoor dat de klanten van Contict veilige ICT-omgevingen hebben met optimale prestaties. Jouw team bestaat uit zo’n 15 collega’s. De afdeling ondersteunt klanten en eindgebruikers bij de transitie naar de Cloud, een nieuwe VoIP omgeving en met het aanleggen van infrastructuren. Veel van deze diensten draaien binnen eigen hoogwaardige datacenters. Dagelijks zorgt de afdeling voor het monitoren, onderhouden en beveiligen van infra- en netwerkstructuren, Cloud en Connectivity diensten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Contict. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zwollestraat 1
7575EP Oldenzaal
0541-745100