Commerciële binnendienst medewerker

Ben jij gedreven om klanten en prospects te helpen met passende ICT oplossingen? Contict is op zoek naar een medewerker binnendienst. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-2-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als commerciële binnendienst medewerker vorm je de spin in het web tussen onze klanten, leveranciers, ons projectbureau en de accountmanager. Je ondersteunt de accountmanager bij het beheer van de klantportefeuille en jullie benutten kansen om deze uit te breiden. Zo plan je afspraken, stel je offertes op, verwerk je binnenkomende orders en help je klanten bij verschillende (service)vragen.


Intern pakken we samen ook mooie projecten op om onze klanten nóg beter te bedienen. Het is een veelzijdige functie waarbij je niet alleen achter je pc zit, maar ook met de accountmanager op klantbezoek gaat. Verder ga je:


  • Nauw samenwerken en afstemmen met de gekoppelde accountmanager op basis van ons buddy-systeem
  • Offertes opstellen en orders verwerken
  • Klanten adviseren en ondersteunen bij servicevragen
  • De accountmanager ondersteunen bij het beheer van de klantportefeuille
  • Meedenken en ondersteunen in commerciële acties

Bedrijfsprofiel Contict

Contict is dé leverancier van ‘’Het Slimme Werken’’. We creëren samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Door slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken. Om deze ambitie te realiseren breiden we ons salesteam uit. Je gaat werken in een team van 10 collega’s waar een informele sfeer hangt en er prettig met elkaar wordt omgegaan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Contict. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zwollestraat 1
7575EP Oldenzaal
0541-745100