Consulent WMO

Gemeente Hof van Twente is op zoek naar een Consulent WMO.
Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-2-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
5-3-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie informatie

 

In deze functie...
behandel je aanvragen en meldingen van cliënten met een ondersteuningsaanvraag binnen de WMO. Je verricht onderzoek o.a. door het voeren van persoonlijke gesprekken met cliënten, waarbij je zoveel mogelijk het netwerk en de eigen mogelijkheden van de cliënt betrekt. Op basis van onderzoek en jouw expertise op het gebied van zowel de hulpmiddelen maar ook begeleiding (OMD/OZL), beoordeel je de noodzaak van individuele maatwerk voorzieningen. Daarnaast stel je ondersteuningsplannen op, zorg je voor de benodigde adviezen en heb je overleggen met maatschappelijke partners. In het najaar gaan we starten met een integrale frontoffice, als consulent zal je ook in deze frontoffice meedraaien.

 

Bedrijfsinformatie

 

Wij zijn een jonge, groene en dynamische gemeente met ongeveer 35.000 inwoners gelegen in het groene hart van Twente. Samen met +- 260 medewerkers is de organisatie van de gemeente Hof van Twente volop in beweging. We willen een slagvaardige gemeente zijn, waarbij we er naar streven om zo goed mogelijk te voldoen aan de veranderende wensen van onze klanten en omgeving. Daar spelen we proactief op in. Om dat te kunnen doen, zijn er korte lijnen. Om slagvaardig te kunnen zijn, liggen veel verantwoordelijkheden laag in de organisatie (bij onze medewerkers).

 

Functie vereisten

 

Jij beschikt over…
een HBO werk- en denkniveau en een opleiding bij voorkeur in de richting Sociaal Domein. Je hebt kennis van de sociale kaart en bij voorkeur ervaring op zowel het brede terrein van hulpmiddelen, als ook op het gebied van de begeleiding OMD/OZL. Je beschikt over een set aan (communicatieve) vaardigheden om vanuit een integrale aanpak, passende hulp en ondersteuning in te zetten. Je bent maatschappelijk betrokken, zorgvuldig en digitaal vaardig. Daarnaast ben je pro-actief ingesteld en flexibel.

 


Aanbod

 

Wij bieden…
een uitdagende functie in een ambitieuze, veranderende organisatie voor 32 uur per week. De functie geldt voor 1 jaar met de mogelijkheid van een vast dienstverband bij goed functioneren. De functie is ingedeeld in schaal 9. Op basis van een 36-urige werkweek betekent dit een salaris van maximaal € 4.208,00 bruto per maand, excl. 17.05% IKB.

Binnen de gemeente Hof van Twente is talentontwikkeling van onze werknemers een van onze speerpunten. We vinden vaardigheden en attitude belangrijker dan ervaring alleen. Om die reden zoeken wij vooral een medewerker met de juiste talenten. Er wordt veel van je verwacht, maar je mag van ons verwachten dat we je daarbij ondersteunen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Hof van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!