Stage: Marketing

Ben je druk bezig met het behalen van je MBO of HBO-diploma en ben je op zoek naar een uitdagend stagebedrijf in de e-commerce? Dan vind je bij Conrad volop uitdagingen om jezelf verder te ontwikkelen.Conrad biedt een stage marketing.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Ter versterking van ons marketingteam zijn er meerdere stageplaatsen beschikbaar. Binnen het team zorg je samen met je collega’s voor de selectie en het up-to-date houden van de producten uit de verschillende assortimenten die Conrad voert. Óf je helpt mee aan de ontwikkeling van e-mail automation, ondersteunt bij marketingcampagnes, schrijft pakkende categorieteksten, optimaliseert de SEO en/of SEA of ontwikkelt, samen met de graphic designer, verschillende online en offline marketinguitingen. Waar liggen jouw skills?


Functievereisten

  • Een afwisselende en uitdagende stage-/afstudeerplaats in een moderne en enthousiaste internetonderneming. Je leert veel over o.a. e-mailmarketing, social media, e-commerce en search.
  • Flexibele werktijden. Je werkt tijdens de stage 40 uur per week en mag beginnen tussen 7:30 en 9:00. Je werkt vervolgens 8 uur per dag plus een halfuur voor de middagpauze.
  • Stage vergoeding

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Conrad. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 89 c
7575 EJ OLDENZAAL
0900-0996