Stagiair(e) marketing & communicatie

Concordia is op zoek naar een stagiair(e) marketing & communicatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
13-1-2023
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

Functie-inhoud:

Ze zoeken toppers met een enthousiaste, pro-actieve houding die die zich graag wil ontwikkelen in zowel het bedenken (concepting) en uitrollen van creatieve branding-/ en marketingactiviteiten als sales. In deze functie maak je kennis met een zeer breed scala aan werkzaamheden. Je ondersteunt de strategisch marketeer, de content marketeer en programmeurs in de ontwikkeling en uitwerking van verschillende marketing/communicatiemiddelen en -momenten. Denk daarbij aan het maken en optimaliseren van nieuwsbrieven en het bedenken en ontwikkelen van content voor social media en de website. Maar ook aan het bedenken van doelgroepgerichte campagnes en acties. Samen met de programmeurs film, theater en beeldende kunst zorg je ervoor dat het programma zo goed en aantrekkelijk mogelijk bij verschillende doelgroepen wordt gepresenteerd. Vooral jongeren en young professionals willen ze meer aanspreken.


Je bedenkt ook promotionele acties ten behoeve van kaartverkoop en haalt actief verhalen, reacties, informatie en recensies op binnen en buiten de organisatie waarmee we meer betrokkenheid genereren bij ons programma. Online, maar ook zeker offline: naar de mensen toe.

Ze zoeken iemand die enthousiast raakt van een dynamische, culturele omgeving, snel leert en denkt in oplossingen. Durf jij verantwoordelijkheden te nemen, ben je communicatief vaardig, hands-on en werk je graag samen met collega’s? Dan maken ze heel graag kennis met jou! Ook voor een combinatie van meewerken en een opdracht is ruimte, ze hebben genoeg toffe opdrachten om je tanden in te zetten.


Periode / duur stage: minimaal drie maanden, full time

Aanvang: in overleg, kan per direct. Uiterlijk in september starten.

Functievereisten

Functie-eisen:

  • Taalvaardig en pro-actief
  • Zelfstandig
  • Goede communicatie, mondeling en schriftelijk
  • Creatieve (mee)denker
  • Flexibele instelling
  • Zelfstandige werker en teamplayer
  • No-nonsense
  • Stressbestendig
  • Creative Business / marketing / communicatie / content creatie
  • Feeling met film, theater, beeldende kunst en (culturele)festivals is een pré

Aanbod

Concordia biedt een zelfstandige stageplaats met veel verantwoordelijkheid in een inspirerende, dynamische, culturele omgeving. De stagiaires ontvangen een vergoeding; de hoogte hiervan is afhankelijk van het aantal werkdagen per week.

Bedrijfsprofiel Concordia

Concordia Film | Theater | Beeldende Kunst is een avontuurlijke, eigenzinnige kunst- en cultuurinstelling in het centrum van Enschede.

De filmzalen en het beroemde, knusse theater vind je aan de Oude Markt. Hun kunst & design winkel, kunstuitleen en expositie- en workshopruimte bevinden zich aan de Langestraat 56. Allemaal hartje stad!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Concordia. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Langestraat 56
7511 HC Enschede
053 - 430 09 99