Shopbeheerder Verf & Non-Paint

Commercieel Nederland, dé landelijke specialist in Werving en Selectie voor commerciële functies (Sales, Marketing, Inkoop en Consultancy), is voor hun opdrachtgever AGC Nederland, gevestigd in Goor, op zoek naar een Shopbeheerder Verf & Non-Paint.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
9-12-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als Shopbeheerder ben je in staat om op klantvriendelijke en klantgerichte wijze relaties te adviseren en te bedienen in de shop. Je verricht diverse werkzaamheden zoals het invoeren van orders, het mengen van verf, het afhandelen van kassatransacties en het uitvoeren van het voorraadbeheer. Daarnaast draag je bij aan de winkelpresentatie door de shop opgeruimd en netjes te houden.

Functievereisten

Wie ben jij?

Wat jou kenmerkt, is dat je beschikt over een commerciële en klantgerichte instelling. Je werkt graag in teamverband. Daarnaast omschrijven anderen jou als doortastend en met jouw brede kennis van het productassortiment zoek je voor elk probleem een passende oplossing. Verder beschik je over mbo werk- en denkniveau en ben je administratief nauwkeurig en ben je IT-vaardig. Ervaring in de verfbranche is een pré.

Aanbod

Wat AGC Nederland jou te bieden heeft:

Werken bij AGC Nederland betekent werken in een informele sfeer. Zij schakelen snel door de korte lijnen en open cultuur. Met deze functie biedt AGC Nederland een afwisselende baan waar je samen met je collega’s met plezier klanten van dienst bent. Daarnaast bieden zij:


  • Een goed salaris afhankelijk van de ervaring die jij meebrengt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leasefietsregeling, FiscFree® en pensioen;
  • Gezellige evenementen zoals een nieuwjaarsborrel, een BBQ met de vestiging en landelijke activiteiten;
  • Diverse opleidingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Commercieel Nederland

Achtergrond

Onze partner, AGC Nederland, is een groothandel in glas, verf, non-paint en wandbekledingsproducten. Haar vestigingen zorgen voor een landelijke dekking in de distributie van haar producten en bieden hiermee klanten een optimale service. De solide marktpositie van AGC Nederland is gebaseerd op haar deskundigheid, sterk leveringsprogramma en haar klantgerichte en flexibele organisatie. Hiermee biedt AGC Nederland haar medewerkers de zekerheid waar zij naar op zoek zijn. 


AGC Nederland is onderdeel van AGC Glass Europe, een Europese leider in vlakglas dat produceert, verwerkt en distribueert voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de automobielsector en de solar-industrie. AGC beschikt over een wereldwijd commercieel netwerk en met haar industriële vestigingen verspreid door Europa werken bij AGC in totaal ruim 50.000 medewerkers.


AGC Nederland is voor de vestiging in Goor op zoek naar een Shopbeheerder – Verf & Non-Paint. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en sterk in het adviseren en bedienen van klanten, zowel aan de balie als telefonisch? Solliciteer dan snel en wij vertellen je graag meer over de uitdagingen van deze rol!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Commercieel Nederland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Aardbei 19
7559 RS Hengelo
Hengelo
085-0163626