Trainee Tekenaar / Werkvoorbereider

ColPro is op zoek naar een Trainee Tekenaar / Werkvoorbereider.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Hoe mooi kan het zijn? Een veelzijdige baan als Tekenaar / Werkvoorbereider én deelnemen aan een professioneel KIQ traineeship. Het kan nu bij Colpro! Samen met Colpro leren we je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar dagen we je ook uit je persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. Heb je een bouwkundige opleiding en ben je op zoek naar je eerste of tweede baan? Lees dan gauw verder. We hebben een unieke kans voor je.

Functievereisten

  • JE HEBT EEN MBO-4 / HBO-DIPLOMA OP ZAK
  • BOUWKUNDE OF INSTALLATIETECHNIEK
  • JE HEBT 0 TOT 4 JAAR ERVARING
  • JE BENT EEN AANPAKKER
  • JE REGELT GRAAG VAN ALLES
  • JE MAAKT MAKKELIJK CONTACT

Bedrijfsprofiel ColPro

Colpro engineert, produceert, levert en monteert high-end panelen voor de bouw. Van gevelbekleding en koel- en vriesruimtes tot laboratoria en cleanrooms. De materiaalkennis van Colpro is ongeëvenaard en zorgt dat klanten ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten door Colpro laten uitvoeren. Colpro is een echt ondernemersbedrijf waar elke medewerker zich verantwoordelijk voelt voor het eindresultaat en waar teamwork en samenwerken belangrijk is. Twentse nuchterheid en de handen uit de mouwen steken is bij Colpro een kernwaarde.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de ColPro. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente Noord 61
7602 KS Almelo
0546 - 642 428