Vacature business analist

Cogas heeft een vacature voor een business analist! In deze baan speel je een cruciale rol in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het bevorderen van efficiëntie. Je werkt nauw samen met verschillende stakeholders om veranderingen te implementeren en de organisatie naar succes te leiden. Ben jij die analytische, communicatief vaardige en veelzijdige professional die ze zoeken om het team te versterken? Ontdek dan meer over deze baan en solliciteer vol energie naar morgen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
3-8-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze baan als business analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen en verbeteren van bedrijfsprocessen en software. Jij ontdekt door jouw sterke communicatieve vaardigheden snel de belangen van klanten, medewerkers en de organisatie. Je identificeert knelpunten, stroomlijnt workflows, stelt user stories en specificaties op en implementeert automatisering om de efficiëntie te vergroten.


Met jouw expertise ondersteun je verschillende verbeterideeën. Met jouw doelgerichte aanpak en verfrissende blik help je je collega’s met het elke dag een beetje beter doen. Tegelijkertijd ben je in staat om al deze veranderingen in zijn geheel te overzien en te verbinden met onze strategie. Hierbij kun je goed inschatten wat een verandering betekent voor onze organisatie, processen en systemen.

Functievereisten

Als business analist ben jij:

 • Analytisch: jij gebruikt kritisch denken en logica om complexe informatie te ontleden en verbanden te kunnen leggen;
 • Communicatief: jij communiceert overtuigend en helder, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Procesmatig: jij bent in staat om processen te begrijpen, te analyseren en te verbeteren;
 • Veelzijdig: jij hebt behoefte aan verandering en vindt het leuk om je met veel verschillende projecten bezig te houden.


Daarnaast beschik jij over:

 • Minimaal een hbo-denkvermogen, bijvoorbeeld een afgeronde opleiding in Bedrijfskunde, Informatica of een vergelijkbare richting;
 • Kennis van en ervaring met projectmanagement, procesmatig werken en het optimaliseren van bedrijfsprocessen;
 • En natuurlijk beschik je over een gezonde dosis humor!

Aanbod

Als business analist heb jij impact op de gehele organisatie. Daar hoort natuurlijk ook een goed salaris bij. De functie is ingedeeld in functieschaal 11 en kent een maximaal salaris van € 5.472,- bruto per maand bij een fulltime werkweek. Jouw definitieve inschaling vindt plaats op basis van kennis- en ervaringsniveau.  


Naast jouw salaris kennen wij een extra Persoonlijk Budget. Dit budget bedraagt 18% van je brutosalaris. De 18% bestaat onder andere uit 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Je bepaalt zelf wanneer en waaraan je dit budget wilt besteden. Zo kan je het laten uitbetalen voor een maandelijks extraatje of je koopt extra verlofdagen. 


Werk doen waar je energie van krijgt

Wij vinden het bij Cogas belangrijk dat je werk doet waar jíj energie van krijgt. Je krijgt bij ons veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en professionele ontwikkeling en groei. Verder krijg je: 

 • Een eindejaarsuitkering van 4,5% van je brutosalaris; 
 • 24,5 vakantiedagen; verlof uit te breiden met Persoonlijk Budget; 
 • € 500,- duurzaam Inzetbaarheidsbudget, waar je bijvoorbeeld jouw sportabonnement, een coach of andere training mee kunt betalen; 
 • € 250,- bruto persoonsgebonden budget; 
 • € 750,- netto vergoeding voor een thuiswerkplek; 
 • Mogelijkheid tot het verduurzamen van jouw eigen woning; 
 • Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling: we vergoeden vakgerichte opleidingen volledig in zowel tijd als geld; 
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten, workshops en uitjes organiseert; 
 • Een goede pensioenregeling waarvan wij twee derde van de premie betalen. 

Bedrijfsprofiel Cogas Energie

Het team business support is een mix van collega's met kennis en ervaring op het gebied van functioneel beheer, opleidingen, project control, continu verbeteren en projectmanagement. Wij zijn een professionele gesprekspartner voor de hele organisatie, en zetten onze ervaring, expertise, vakkennis en deskundigheid in om samen met collega's tot de beste resultaten te komen. Wij vinden werken in een goeie sfeer belangrijk. Daarnaast is humor een belangrijk onderdeel om ons werk met veel plezier te kunnen uitvoeren!


Vol energie werken aan de toekomst

Werken bij Cogas, betekent niet alleen dat je werk doet waar jij energie van krijgt. Je draagt ook bij aan een duurzame toekomst. De wereld staat namelijk aan de enorme opgave om van fossiele brandstoffen over te stappen op duurzame bronnen. Cogas zorgt er graag samen met jou voor dat ons gas- en elektriciteitsnet klaar is voor deze toekomst; voor bijvoorbeeld groengas, biogas en andere oplossingen!  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Cogas. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Rohofstraat 83
7605 AT ALMELO
0546 – 836 666