Werkverantwoordelijke Elektra

Heb jij talent voor het veilig laten uitvoeren, plannen en coördineren van aanleg en onderhoudswerkzaamheden? Cogas zoekt een werkverantwoordelijk Elektra.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-8-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als werkverantwoordelijk Elektra stimuleer en houd je toezicht op het naleven van ‘veilig werken’ (conform BEI-procedures, instructies en omgeving). Je beoordeelt, waarborgt en bent verantwoordelijk voor de veiligheid bij alle werkzaamheden in de Elektra-infrastructuur. Een heel belangrijke taak dus! Je administreert daarbij alles goed en denkt mee over verbeteringen van o.m. processen en veiligheid. Daarnaast verricht je schakelhandelingen, plan, coördineer en ondersteun je de aanleg werkzaamheden van je collega’s en draag je bij aan het opleiden en ontwikkelen van monteurs voor laagspanning en middenspanning. Je bent hierbij ook een belangrijke schakel tussen de afdelingen projectmanagement en Beheer & Onderhoud Elektra. Je draait mee als Werkverantwoordelijke in onze storingsdienst.

Functievereisten

 • Je beschikt minimaal over mbo werk- denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar met een afgeronde WEB-niveau 4 opleiding, diploma Elektrotechniek;
 • Aangevuld met de juiste BEI-BHS of NEN 3840 aanwijzingen;
 • Kennis van relevante technische installaties;
 • Minimaal 2-5 jaar ervaring in het schakelen en veiligstellen van installaties;
 • Ervaring als WV-er BEI LS/MS in het domein distributie heeft een pre;
 • Verder ben je nauwkeurig, stressbestendig, klantgericht en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor je omgeving, resultaat en je collega’s.
 • Veilig (samen)werken is voor jou een tweede natuur en je handelt hierin pro-actief.
 • Je bent communicatief vaardig.

Aanbod

Cogas wil medewerkers en klanten een veilige omgeving bieden. Cogas investeert daarom graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en een veilige werkomgeving. Een belangrijke rol daarbij speelt je leidinggevende. Samen bespreek je het werk, wat goed gaat en beter kan, waar bijsturing nodig is en waar je groeikansen liggen. Maar nog belangrijker, bij ons ben je architect van je eigen loopbaan. Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een prima salaris bij.

 • De functie is ingedeeld in functieschaal 9, met een maximum van €3611,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Inschaling vindt plaatst op basis van kennis- en ervaringsniveau.
 • Je krijgt per 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget. Het Persoonlijk Budget bedraagt 18% van je bruto salaris, met in begrip van 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kan je het laten uitkeren voor een maandelijks extraatje of je koopt extra verlofdagen.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,7% van je bruto salaris op jaarbasis.
 • € 500,- bruto Duurzaam Inzetbaarheidsbudget; hiervan kun je o.a. je sportabonnement betalen.
 • €250,- bruto persoonsgebonden budget
 • Goede pensioenregeling bij het ABP en collectieve verzekeringen.
 • Allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Cogas. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Rohofstraat 83
7605 AT ALMELO
0546 – 836 666