Ervaren Research Verpleegkundige

Clinical Trial Service B.V. is op zoek naar een ervaren research verpleegkundige, bekend met het uitvoeren van medisch-wetenschappelijk onderzoek (clinical trials) en goede kennis van wet- en regelgeving waaronder Good Clinical Practice.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

De taken zullen bestaan uit het plannen en uitvoeren van de patiƫnten bezoeken, het invoeren van data in het (e)CRF, het bijhouden van formulieren, administratie en Investigators Site File. Er wordt verwacht dat je goed communiceert met het studie team, dat je een pro-actieve en initiatiefrijke teamplayer bent

Functievereisten

Wij zoeken een ervaren research verpleegkundige die:

  • Bij voorkeur ICH-GCP getraind is
  • Venapunctie kan uitvoeren
  • (e)CRFs kan invullen
  • Over goede communicatie eigenschappen beschikt
  • Flexibel, meedenkend en initiatief-rijk is

Bedrijfsprofiel Clinical Trial Service BV

Clinical Trial Service BV is een Contract Research Organisatie, sinds 1993, gespecialiseerd in internationale home care service voor clinical trials, het detacheren van research verpleegkundigen voor clinical trials in ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen en voert project management en monitoring uit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van CTS. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gronausestraat 98
7581 CJ Losser
+31535362220