Helpende, Hengelo

Carint Reggeland is op zoek naar een Helpende

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-6-2024
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Voor onze locatie Bellinckborg in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor 20 tot 24 uur per week. We zoeken iemand die voornamelijk affiniteit heeft met somatiek. We hebben een groot team met collega’s, waardoor je met veel diverse mensen samenwerkt. Dit maakt dat elke dag weer anders is en je nooit alleen werkt.

Ons team is erg divers en gevarieerd; jong oud, ervaren én collega’s die net uit de schoolbanken komen. Zo vind je altijd wel met iemand aansluiting. Klinkt goed toch?


Als helpende heb jij een zelfstandige baan waarbij je helpt met de ADL zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.  

Diensten die je draait zijn zowel dagdienst, avonddienst en ook voor de nachtdienst kun je ingezet worden.

Functievereisten

 • Je bent gediplomeerd helpende
 • Je bent 20 -24 uur per week beschikbaar
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
 • Je omschrijft jezelf als flexibel en je bent een aanpakker!
 • Je ziet werk liggen
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  

Aanbod

 • Een leuke baan op een mooie locatie in hartje Hengelo!
 • Een tijdelijk contract, maar uiteraard met kans op verlenging voor een vast contract
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling. Volg bijvoorbeeld een leergang coachend leiderschap!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 25 als helpende maximaal € 2.928,86 per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000