Helpende in opleiding

Carintreggeland is op zoek naar een Helpende in opleiding

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat gaan we doen? Dat vertellen we je graag! Doordat jij al interesse hebt in de ouderenzorg of bezig bent met een (para)-medische opleiding, beschik je over een goede basis waarmee je snel binnen Carintreggeland aan de slag kunt. Wij bieden je een interessante scholing op maat en een heel praktisch lesaanbod. Na een korte periode kun je dan aan de slag. Een mooie kans voor jouw eigen ontwikkeling!  


Je gaat aan het werk als Helpende in opleiding. Bij goed gevolg van het ontwikkeltraject zul je instromen in de functie van Helpende. Je ondersteunt cliënten met alledaagse handelingen die voor hen het leven prettiger maken. We noemen dit ADL; Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen.  


Als Helpende in opleiding plaatsen we je in onze flexibele pool. Jij gaat op verschillende plekken binnen Carintreggeland aan de slag zodat je een brede ervaring op kunt doen. Je kunt tijdens deze bijbaan jouw communicatieve vaardigheden en teamskills verder ontwikkelen. Klinkt goed, toch? 

Functievereisten

  • Je volgt een (para)- medische opleiding (bijv. student MMZ, Geneeskunde, Fysiotherapie, Psychologie of Ergotherapie)  
  • Of je hebt relevante ervaring en competenties opgedaan door bijvoorbeeld mantelzorg 
  • Je bent gemotiveerd om te leren en te werken in de ouderenzorg. 
  • Je kunt goed luisteren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
  • Je staat te trappelen om je verder te ontwikkelen en een start te maken met je loopbaan?

Aanbod

  • Intensieve begeleiding: Je wordt tijdens jouw ontwikkeltraject begeleid door een Jobcoach en werkbegeleider op de werkvloer. 
  • Werk en leer tegelijk: Pas je opgedane kennis direct toe in de praktijk. 
  • Passend Salaris: Voor de eerste periode passend bij de functie van Helpende in opleiding,volgens de CAO VVT, FWG 25  maximaal € 2.285,77 bruto per maand op basis van 36 uur.  Bij goed vervolg, wordt dit omgezet naar functie Helpende met bijpassend salarisschaal FWG 25 maximaal € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Goede toekomstperspectieven: Na succesvolle afronding van het ontwikkeltraject kun je als Helpende aan de slag bij Carintreggeland! 
  • Ieder jaar een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Bij Carintreggeland krijg je de kans om aan de slag te gaan als Helpende in opleiding. In deze functie start je een opleidingsprogramma van gemiddeld 3 maanden. Dit programma combineert theorie en praktijk, waarbij je o.a. op onze trainingslocatie onder begeleiding van een deskundige trainer de meest voorkomende zorghandelingen leert. De opgedane kennis kan je direct in de praktijk toepassen onder begeleiding van jouw eigen werkbegeleider. Bij goed vervolg van het opleidingstraject, wordt jouw functie omgezet naar Helpende.  Je gaat een aantal diensten boventallig meedraaien en je krijgt scholing van onze professionele collega’s bij de opleidingslocatie in Hengelo. En zodra jij er klaar voor bent, ga je in de praktijk aan de slag.  Je gaat leren in de praktijk onder begeleiding van een werkbegeleider en praktijkopleider.  De praktijk waar geen dag hetzelfde is, waar jij met jouw enthousiasme een glimlach tovert op het gezicht van jouw cliënten.  

Je krijgt van ons de opleiding én het vertrouwen. Let’s go!  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000