Helpende Plus of verzorgende IG, de Schutse, Rijssen, 14 uur (tijdelijk)

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? Weet jij de zorg rondom een cliënt goed te regelen? Heb jij een positieve levensinstelling met humor? Dan wilt Carintreggeland jou graag in hun team! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-5-2024
Aantal uur
14
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Heb je zin om tijdelijk bij ons te komen werken in het bruisende centrum van Rijssen, bij De Schutse? Je gaat aan de slag op onze kleinschalige woongroep waar je zelfstandig voor 8 cliënten met psychogeriatrische zorgvragen zorgt. Het is een tijdelijke vervanging voor een collega, maar we zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt.


Bij ons draait het niet alleen om de zorg, maar ook om de gezelligheid. We hebben een gemeenschappelijke huiskamer en woonkeuken waar we samen koken, eten en activiteiten doen. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor de familie en speelt een cruciale rol in het dagelijks leven van onze cliënten.


Ons team bestaat uit ervaren zorgprofessionals die een open en fijne werksfeer creëren. We luisteren naar elkaar en delen onze ideeën om samen de beste zorg te bieden.


Je werkt in verschillende diensten, maar we zorgen er samen ervoor dat het rooster goed past bij jouw planning. Je hebt de ruimte om je te verdiepen in onderwerpen die je interessant vindt en we ondersteunen je graag bij het op orde houden van de dossiers en het oppakken van het EVV-schap.


Kortom, we zoeken iemand met energie en enthousiasme die tijdelijk ons team komt versterken. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Functievereisten

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3 of helpende Plus en beschikbaar van 1 juli 204 tot en met 31 december 2024
  • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt  
  • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  
  • Jij weet situaties goed in te schatten en kunt adequaat handelen op een moment dat dit nodig is  
  • En bovenal: je bent lief voor onze bewoners  

Aanbod

  • Een fantastische werklocatie met veel diversiteit!
  • Een fijn en ervaren team dat jou van harte welkom heet
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 30 (Helpende plus); €3.013,60, FWG 35 (Verzorgende niv. 3); €3.256,53 maximaal bruto per maand op basis van 36 uur
  • Recht op jaarlijks 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over! 


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! 


Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt.


We werken op basis van gelijkwaardigheid, dit doen we vanuit onze vier kernwaarden: moedig, open, vertrouwen en samen. Deze waarden geven ons houvast en verbinden ons met elkaar. 


Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000