(Junior) Marketeer

CAPE Groep is op zoek naar een marketingspecialist die zich bezig gaat houden met alle facetten van (off- en online) marketing. Jij helpt mee om onze oplossingen en diensten in de markt te zetten en daarnaast onze merknaam verder uit te bouwen. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Met ‘alle facetten van (off- en online) marketing’, bedoelen we ook echt álle facetten van (off- en online) marketing. Het gaat om het uitbouwen van het werkgeversmerk in samenwerking met recruitment tot aan b2b-marketing voor leadgeneratie, en van interne communicatie tot aan de SEO. In jouw rol zorg je voor verschillende campagnes, het genereren van professionele content en om bestaande content naar een hoger niveau tillen. Daarnaast ben je ook medeverantwoordelijk voor de online vindbaarheid van onze website en het onderhouden van onze sociale media platformen. Je krijgt veel vrijheid om je eigen creativiteit te laten spreken en jezelf te ontwikkelen binnen een marketingrol waar jouw interesse ligt. Dit wordt ondersteund dankzij de marketingtrack in onze interne Academy.


Je werkt hierbij samen met onze marketingstrateeg, sales, recruitment/HR en (de teamleads van) onze consultancy teams in Enschede en Utrecht. Daarnaast hebben wij twee zusterbedrijven (Carthago ICT en eMagiz), waar ook op zichzelf staande sales & marketing afdelingen zijn, waarmee gespard en projectmatig samengewerkt wordt.


Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • Het visueel en tekstueel ontwikkelen van een breed scala aan marketing- en communicatiemiddelen zoals interne/externe nieuwsbrieven, blogs, Whitepapers, referentie cases, advertenties, Infographics en videocontent;
 • Het uitvoeren van SEO, SEA en social media campagnes;
 • De creatie en publicatie van content voor de verschillende kanalen (waaronder social media);
 • Het onderhouden en updaten van de website;
 • Up-to-date houden van de huisstijl;

Functievereisten

Je bent een ondernemende en creatieve marketeer die vaardig is in geschrift en visualisatie. Je weet jezelf uit te dagen en eigenaarschap te nemen voor jouw taken. Je komt het best tot je recht in een dynamische, voortdurend veranderende werkomgeving. Samenwerken doe je graag en je weet als geen ander draagvlak te creëren en anderen mee te nemen. Je voelt je thuis in een professionele, maar ook informele en jonge werkomgeving (de gemiddelde leeftijd van onze medewerkers is 31 jaar). 


Verder vragen we:

 • Affiniteit met IT/technologie;
 • Een afgeronde, relevante hbo/wo-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie;
 • Goede redactionele en communicatieve vaardigheden in woord als geschrift, zowel Nederlands als Engels;
 • Je bent proactief, je hebt een hoge mate van zelfstandigheid en een hands-on mentaliteit en werkt resultaatgericht;
 • Je hebt brede en actuele kennis van (online) marketing en communicatie en nieuwe media;
 • Ervaring met Adobe, CMS-systemen zoals Wordpress (Elementor) en Analytics 4;
 • 32 tot 40 uur beschikbaar.

Aanbod

Bij CAPE hebben we veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling staat voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij CAPE biedt veel afwisseling en creativiteit. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze teamuitjes, Social Fridays, kennissessies en borrels zorgen ervoor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen. We starten met een jaarcontract met op termijn een vast dienstverband en bieden je een mooi salaris van €2900,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.


Verder kun je denken aan:

 • Kwartaalbonus van maximaal 8% op jouw brutoloon
 • 6% premievrij pensioen
 • 26 vakantiedagen
 • CAPE Academy met focus op de pijlers Mens, Methodologie & Technologie
 • Eigen mentor die jou coacht, adviseert en op sleeptouw neemt
 • Gave activiteiten met jouw collega’s (bijv. kleiduifschieten, klimmen tot aan de borrels)
 • Flexibele werktijden en werklocaties
 • Reiskostenvergoeding van 25 cent/per km

Bedrijfsprofiel CAPE groep

Bij CAPE Groep ontwikkelen hun impactvolle, model gedreven bedrijfsapplicaties en systeemintegraties voor bedrijven in de Transport & Logistiek, Supply Chain, Bouw en Agrifood. Hun consultants ontwerpen en ontwikkelen deze oplossingen zelf, op basis van de processen van de klantorganisatie. Met trots werken zij voor PostNL, TVM, BAM en talloze andere gave organisaties!


CAPE Groep is een sterk groeiende organisatie, zij behoren al meerdere jaren op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en hebben al vaak een FD Gazelle hiervoor mogen ontvangen. Deze groeitrend maakt jouw rol als marketeer dynamisch en uitdagend. Stap jij bij ons in de lift omhoog?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van CAPE Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Transportcentrum 14
7547 RW Enschede
088 227 3477