Stage: Marketing en communicatie

Wil je van marketing en communicatie je beroep maken? Ga dan bij BullData stage lopen! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In deze stage ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de communicatie in de breedste zin en ondersteun je de collega’s van de afdeling verkoop indien nodig bij hun werkzaamheden en fungeer je dus als spin in het web binnen de organisatie.


Onderhouden van de (online) communicatiemiddelen van Marketingkr8 en Bulldata.nl b.v.: zoals de website, social media (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pintrest, Instagram etc.)


Daarnaast zijn wij een open bedrijf met alle mogelijkheden tot leren en eigen ontwikkeling. 

Bedrijfsprofiel Bulldata

Bulldata.nl is een onderneming die heel snel groeit en zich sterk aan het uitbreiden is. Daar wij vanuit onze moeder onderneming begin 2018 Bulldata.nl hebben overgenomen. 


Door onze groei en uitbreidingen hebben wij behoefte aan stage Marketing / Communicatie medewerker m/v met commerciële insteek die zijn of haar mannetje kan staan in een hectische omgeving

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BullData. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haverstraat 11
7573 GK Oldenzaal
0541 366 026