Allround Touringcarchauffeur

Brookhuis is op zoek naar een Allround Touringcarchauffeur! Bekijk deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2018
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Touringcarchauffeur ervaar je de vrijheid om er op uit te gaan met een groep mensen. Je beleeft er plezier aan de klanten een aangename en ontspannen reis mogelijk te maken. Als Touringcarchauffeur ben je niet alleen chauffeur, maar ook een gastheer/gastdame die sociaal vaardig is met een groot inlevingsvermogen. Onze klanten zijn mensen die een georganiseerde dagtocht met ons maken, mensen die gebruik maken van uitgaansvervoer of groepen waaronder bedrijven/verenigingen die een dagje uit gaan en gebruik maken van ons touringcarvervoer.


Brookhuis Busreizen is 24/7 actief. Je rijdt met plezier 2 tot 6 dagen per week voor ons. Dit kan doordeweeks zijn evenals in de weekenden. De uren en het aantal ritten zijn afhankelijk van het werkaanbod en jouw beschikbaarheid.

Functievereisten

  • Je bent minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar om 2-3 diensten te verzorgen en de helft van de  feestdagen beschikbaar
  • Je hebt ervaring als touringcarchauffeur
  • Je hebt een gemotiveerde en enthousiaste instelling
  • Je bent verantwoordelijk ingesteld, klantvriendelijk en flexibel
  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je kunt in het Engels en Duits goed uit je woorden komen
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs D inclusief code 95, een bestuurderskaart en een geneeskundige verklaring.

Bedrijfsprofiel Brookhuis Groep BV

Brookhuis is een vooraanstaande speler in de mobiliteitsbranche. Met drie divisies Taxivervoer, Busreizen en Verkeersschool geven wij richting aan de mobiliteit in Oost-Nederland. Wij werken als familiebedrijf samen op basis van verbindingen met elkaar, dat levert het mooiste en plezierigste resultaat. Mensen zijn daarom voor ons heel belangrijk. Als je verbinding hebt met elkaar kun je elke klus klaren. Werken bij Brookhuis, is werken in een hecht team en we streven met elkaar naar het allerbeste. Onze slogan is dan ook:   Brookhuis, met z’n allen vooruit!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Brookhuis Groep B.V.. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 

Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Kelvinstraat 1B
7575 AS Oldenzaal
088-4607000