Content Creator

Vertel jij het verhaal met video, beeld, tekst en techniek? En please... red je BRM ook van alle corny stockfoto’s?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wie ben jij?

Barst jij van de ideeën? En weet je ze ook uit te voeren? We zien graag jouw eigen stijl en originaliteit, die natuurlijk vertaald worden naar wat bij BRM past. Jij bent het creatieve en artistieke brein en zorgt voor een piekfijne uitwerking van alles wat je bedenkt. Gaat jouw Content Creator-hart sneller kloppen van het visualiseren van klantverhalen? Dan hebben wij voor jou de ideale baan! Ook zonder veel ervaring denken we dat je deze rol kunt ownen. Creativiteit, goeie social skills en een flinke dosis leergierigheid zijn het belangrijkst.


JOUW MISSIE!

Jij wordt verantwoordelijk voor de nabewerking van foto’s en video’s. Content die je meestal zelf geschoten hebt, intern of op locatie. Met jouw kennis over het bedenken, maken, bewerken en posten ervan op onze socials en website zorg jij mede voor ons merk in de online wereld. Naast het praktisch uitvoeren van dit soort taken krijg je ook energie van het communiceren met je collega’s, onze klanten en iedereen die je tegenkomt tijdens je werk.

Wij willen grote stappen zetten. Ook wat betreft marketing en communicatie. Jij helpt ons laten zien wat een BRM-laser mogelijk maakt: de enorme veelzijdigheid,

het enthousiasme van gebruikers en de toffe items die ermee gemaakt worden. Onze vernieuwde huisstijl wordt uitgerold over alles op dat vlak en dat betekent dat er veel werk aan de winkel is.

Functievereisten

WAT HEB JE NODIG?

  • Passie en talent voor content marketing, communicatie en social media.
  • Een afgeronde hbo-opleiding Creative Business - Media, Informatie en Communicatie, Communication & Multimedia Design of iets vergelijkbaars.
  • Ervaring met het complete Adobe-pakket. (Premiere Pro, After Effects, Photoshop en Indesign.)
  • Een kritische blik op alles wat er al is, op wat nog beter kan en dus ook op jezelf.

Aanbod

WAT HEBBEN WE TE BIEDEN?

  • Een functie voor 32-40 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris van €2.000 - €2.500 op fulltime basis. Hoe meer je je sporen al aantoonbaar verdiend hebt, hoe hoger je startsalaris. Als je structureel succesvol complexere verantwoordelijkheden op je neemt, groeit je salaris mee.
  • Een jaarcontract. En als je voor ons een no-brainer bent om ons team blijvend te versterken, krijg je daarna een vast dienstverband.
  • Veel inhoud en afwisseling. Vervelen is er niet bij. That’s a promise!

Bedrijfsprofiel BRM Lasers

Wij zijn BRM. Met z’n allen gaan we ervoor het vetste lasermerk ter wereld te worden. Je komt terecht in een team dat gastvrij is en relaxt, maar in hoge energie werkt. Initiatief nemen wordt aangemoedigd en op prijs gesteld. We waarderen elkaar en juist ook onze verschillen. En we werken continu samen om zo verder te groeien.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BRM Lasers. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtsstraat 43
7102 DW WINTERSWIJK
+31 (0)544 350320