Stage- of afstudeeropdracht IT & Business per september 2022

BrixCRM is op zoek naar een Stage- of afstudeeropdracht IT & Business per september 2022.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Jouw uitdaging

Als jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie waar “Creating happy customers” centraal staat zijn wij op zoek naar een student HBO/WO die ons team komt versterken.


Om de dienstverlening aan haar klanten verder te kunnen uitbreiden, heeft BrixCRM heeft een aantal nieuwe innovatieve producten ontwikkeld. We willen deze producten in de markt zetten middels het ontwerpen en uitwerken van een passende go-to-market strategie. De go-to-market strategie wordt een leidraad voor de manier hoe wij klanten op een mondiaal niveau kunnen bedienen en bij kunnen staan in hun CRM-vraagstuk. Je ontwikkelt binnen een dynamisch team een globale strategie die aansluit bij een grote verscheidenheid aan klanten, met onder andere verschillende culturen, waarbij je jouw kennis op het gebied van het snijvlak tussen Business en IT kunt laten zien. Je bent de ontwerper van een geheel nieuwe markt!


Werkzaamheden


  • Het uitvoeren van een marktonderzoek naar gelijke producten/diensten
  • Het ontwerpen van onze waardepropositie en het bekrachtigen van onze unique selling points van onze producten op de markt
  • Het opstellen van de distributie strategie voor het bereiken van de klanten in de doelgroep
  • Het ontwerpen van een market-entrance campagne ter introductie en positionering van onze producten in de markt, en;
  • Het uitwerken van de interne beheerorganisatie met betrekking tot tot het bieden van ondersteuning aan de klant en het onderhouden van het product

Bedrijfsprofiel BrixCRM

Duurzame klantrelaties bouwen BrixCRM uit ondernemend Almelo in Twente, is een gedreven CRM dienstverlener en leverancier van oplossingen voor marketing automation. Zo helpt het bedrijf om de waarde van én voor klanten te verhogen. Daartoe implementeert en integreert BrixCRM effectieve software. BrixCRM biedt organisaties de middelen en ondersteuning die nodig zijn om maximaal klantgericht te ondernemen. Naast het implementeren en integreren van effectieve CRM en MA-software, biedt de dienstverlener allround dienstverlening, variërend van advies en implementatie tot beheer en support. Klantrelatie managen De bedrijfsmissie is van BrixCRM is om organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen. Als volwaardige en betrouwbare CRM-partner adviseert, begeleidt, implementeert en ondersteunt het bedrijf vanuit een continu proces. Hierin staan innovatie, klantgerichtheid, transparantie, betrokkenheid en een pragmatische aanpak centraal. Marketing automatiseren Naast CRM biedt BrixCRM als specialist ook producten en diensten op het gebied van marketing automation. Juist door de combinatie van CRM-oplossingen en marketing automation, kunnen klanten diepgaande, winstgevende en duurzame relaties opbouwen met hun zakelijke relaties. Teamgeest Het team van BrixCRM bestaat uit 40 enthousiaste en gedreven professionals, elk specialist op het eigen vakgebied. Vanuit een passie voor klantgericht ondernemen en de software die dit ondersteunt, werkt het bedrijf aan innovatieve en doeltreffende oplossingen, volledig afgestemd op de organisatie van de klant.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BrixCRM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600