Front-end developer

BrixCRM is op zoek naar een Front-end developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Front-End developer bij BrixCRM ben jij het spil in het web voor het creëren van de ultieme gebruikerservaring voor toonaangevende organisaties uit binnen- en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gebruikersinterface van schaalbare enterprise oplossingen met als doel het eenvoudig presenteren van uiteenlopende complexe bedrijfsprocessen.


Als jonge, snelgroeiende en ambitieuze organisatie zijn wij op zoek naar een software engineer die ons team komt versterken.


Als Front-End developer bij BrixCRM ben jij het spil in het web voor het creëren van de ultieme gebruikerservaring voor toonaangevende organisaties uit binnen- en buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de gebruikersinterface van schaalbare enterprise oplossingen met als doel het eenvoudig presenteren van uiteenlopende complexe bedrijfsprocessen. Als spil in het web lever je een rechtstreekse bijdrage aan een succesvolle ingebruikname van innovatieve webapplicaties voor de eindgebruikers. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan opdrachten en projecten en onderhoudt hierbij intensief contact met je collega’s. In samenwerking met je collega’s ontwerp en realiseer je platform-onafhankelijke, bedrijfskritische en state-of-the-art applicaties. Innovatie is binnen onze organisatie een belangrijk speerpunt en jij mag deze innovatie omzetten in een ultieme gebruikerservaring. We maken daarom gebruik van de nieuwste en meest innovatieve tools en technieken, zoals Laravel en Vue.js.


Taken en verantwoordelijkheden

 • Je realiseert de beste gebruikerservaring van onze oplossingen waaronder portalen en webapplicaties.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de optimalisatie van de gebruikersprocessen.
 • Samen met je collega’s ben je continu gericht op verbetering/innovatie.

Functievereisten

 • Ervaring met frameworks zoals Vue, React , Angular, Jquery, Backbone.
 • Ervaring met HTML/CSS.
 • Een HBO of WO studie Informatica of een aanverwante IT-studierichting.
 • Het vermogen om mee te denken en bedrijfsprocessen in een gebruikerservaring om te zetten.
 • Ervaring met GIT of een ander versiebeheersysteem.
 • Ervaring met PHP en/of Laravel/Symphony is een pré.
 • Ervaring met Magento is een pré.

Aanbod

 • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden bij diverse klanten.
 • Een open, informele bedrijfscultuur met korte lijnen.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Vak ontwikkeling in breed perspectief.
 • Teamwork en training door kennisdeling.
 • Gezonde werksfeer in een jong team van plezierige en enthousiaste collega’s.

Bedrijfsprofiel BrixCRM

BrixCRM is dé CRM specialist van Nederland en een gedreven advies- en software onderneming in de informatietechnologie. Wij zijn gegroeid van een bedrijf met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van CRM naar customer relationship management experts die organisaties in staat stelt om klantdata succesvol te gebruiken door krachtige inzichten te creëren die richting geven aan processen, strategieën en doelen. Hierbij zien wij CRM als:


“De implementatie van een strategie, waarmee een organisatie haar klantrelaties optimaliseert in termen van waarde van én voor de klant. CRM wordt daarbij gezien als een continue en systematische, organisatie-omvattende activiteit. ICT wordt als een ondersteunende factor ingezet.”


Sinds 2005 zetten wij ons met veel enthousiasme in om organisaties te helpen met het bouwen van duurzame klantrelaties en zijn wij gespecialiseerd in technologieën zoals CRM, Marketing Automation, BI, PIM en digitale klantplatformen voor e-commerce en klantcommunicatie. Hierbij ontwikkelen wij via onze kernprincipes ‘Data – Insight – Direction’ en zijn wij partner voor Microsoft Dynamics, Elite Partner van SugarCRM, Adobe Solution Partner en Advanced Implementation Certified partner van Hubspot.


Wij zijn een full service-organisatie en bieden een allround dienstverlening: van advies, projectmanagement en implementatie tot beheer, onderhoud, support en custom software-design en -ontwikkeling. Onze Nederlandse en Europese opdrachtgevers zijn afkomstig uit onder andere de branches: Industrie, Handel, Dienstverlening, Agri, Overheid en Non-Profit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600