CRM consultant

Help jij klanten met CRM vraagstukken? Is het credo ‘Creating happy customers’ jou op het lijf geschreven? Spreekt een dynamische, innovatieve ICT branche jou aan? Dan zoekt MST jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO
  • Je verdiept je in de processen van onze klanten en wilt begrijpen hoe ze werken. Dit toets je aan de mogelijkheden van HubSpot of SugarCRM waarmee je een eerste configuratie kunt opzetten.
  • Je luistert goed naar de klant en vraagt kritisch door om zo daadwerkelijke wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen. 
  • Je analyseert en identificeert de wens van de klant zorgvuldig en vertaalt deze naar oplossingen, waarbij je de afweging weet te maken tussen ‘quick wins’ en maatwerkoplossingen.
  • Je bent pro-actief, omgevingsbewust en als verlengstuk van de klant is het jouw taak de ingebruikname zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
  • Je enthousiasmeert de gebruikers, geeft hun uitleg en training over het gebruik van HubSpot of SugarCRM met behulp van een handleiding, video’s, webinars of werkinstructies.

Bedrijfsprofiel BrixCRM

Werken bij BrixCRM is werken in een organisatie die klanten blij maakt door vette software oplossingen te realiseren. BrixCRM helpt organisaties te groeien door geïntegreerde, krachtige en innovatieve software oplossingen te implementeren welke waardevolle inzichten creëren die richting geven aan processen, strategieën en doelen. Dit doen wij met vakmanschap en betrokken collega’s. Wij zijn gespecialiseerd in technologieën zoals CRM, Marketing Automation, BI, PIM en digitale klant platformen voor e-commerce en klantcommunicatie. Hierbij ontwikkelen wij via onze kernprincipes ‘Data – Insight – Direction’ en zijn wij Advanced Implementation Certified Platinum partner van HubSpot, Elite Partner van SugarCRM, partner voor Microsoft Dynamics en Adobe Solution Partner. BrixCRM werkt in een markt die continue verandert en bedient klanten die steeds meer behoefte hebben aan volledig digitaal klanten platform. 


Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar zowel een junior of senior CRM consultant voor de vestiging Almelo als een senior CRM consultant voor de vestiging Eindhoven. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BrixCRM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600