CRM consultant

Help jij klanten met CRM vraagstukken? Is het credo ‘Creating happy customers’ jou op het lijf geschreven? Spreekt een dynamische, innovatieve ICT branche jou aan? Dan zoekt MST jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

  • Je verdiept je in de processen van onze klanten en wilt begrijpen hoe ze werken. Dit toets je aan de mogelijkheden van HubSpot of SugarCRM waarmee je een eerste configuratie kunt opzetten.
  • Je luistert goed naar de klant en vraagt kritisch door om zo daadwerkelijke wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen. 
  • Je analyseert en identificeert de wens van de klant zorgvuldig en vertaalt deze naar oplossingen, waarbij je de afweging weet te maken tussen ‘quick wins’ en maatwerkoplossingen.
  • Je bent pro-actief, omgevingsbewust en als verlengstuk van de klant is het jouw taak de ingebruikname zo soepel mogelijk te laten verlopen. 
  • Je enthousiasmeert de gebruikers, geeft hun uitleg en training over het gebruik van HubSpot of SugarCRM met behulp van een handleiding, video’s, webinars of werkinstructies.

Functievereisten

  • Een afgeronde en relevante hbo-opleiding; 
  • Bij voorkeur relevante werkervaring in de rol van CRM Consultant;
  • Bij voorkeur ervaring met CRM-implementaties, pakketimplementatie en/of implementaties van e-business applicaties; 
  • Weet waar je kracht ligt en kent je ontwikkelpunten;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.a

Aanbod

Je maakt onderdeel uit van een jong, enthousiast en gedreven team van collega’s, die in een open sfeer samenwerken en bereid zijn om elkaar verder te helpen. Als CRM Consultant ben je onderdeel van een team waarin je nauw samenwerkt met je collega’s (software engineer, tester, business consultant, software architect en projectmanager). Bij BrixCRM zijn wij ervan overtuigd dat een hechte, goede samenwerking leidt tot optimale resultaten voor onze klanten. Uiteraard krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen, trainingen of cursussen. Onze slogan is “Creating happy customers”. Een uitgangspunt dat doorklinkt in al onze activiteiten. Om dat blijvend waar te kunnen maken, geloven we in de kracht van de talentontwikkeling van onze medewerkers. Het spreekt voor ons vanzelf dat we goede arbeidsvoorwaarden bieden (goed salaris, lease auto, flexibele werktijden, goede pensioenvoorziening, ruim ontwikkelbudget).

We werken nu nog veel thuis en online organiseren we borrels en pubquizzen etc. met elkaar en dat blijven we doen, máár we kijken er echt naar uit om straks weer de ‘gewone’ dingen met alle collega’s te delen zoals samen lunchen, taart eten en lekker fanatiek tafeltennissen. 

Bedrijfsprofiel BrixCRM

Werken bij BrixCRM is werken in een organisatie die klanten blij maakt door vette software oplossingen te realiseren. BrixCRM helpt organisaties te groeien door geïntegreerde, krachtige en innovatieve software oplossingen te implementeren welke waardevolle inzichten creëren die richting geven aan processen, strategieën en doelen. Dit doen wij met vakmanschap en betrokken collega’s. Wij zijn gespecialiseerd in technologieën zoals CRM, Marketing Automation, BI, PIM en digitale klant platformen voor e-commerce en klantcommunicatie. Hierbij ontwikkelen wij via onze kernprincipes ‘Data – Insight – Direction’ en zijn wij Advanced Implementation Certified Platinum partner van HubSpot, Elite Partner van SugarCRM, partner voor Microsoft Dynamics en Adobe Solution Partner. BrixCRM werkt in een markt die continue verandert en bedient klanten die steeds meer behoefte hebben aan volledig digitaal klanten platform. 


Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar zowel een junior of senior CRM consultant voor de vestiging Almelo als een senior CRM consultant voor de vestiging Eindhoven. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BrixCRM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600