Software Engineer

BrixCRM is op zoek naar een Software Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM, wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source Customer Relationship Management (CRM) software. Op basis van de wensen en eisen van onze klanten richten wij SugarCRM in en ontwikkelen we add-ons.


Bij de implementatie taken horen o.a.; trainen, afbakenen, het beschrijven van processen, plannen, afstemmen met ontwikkeling, converteren, configureren en modelleren.


Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van applicaties conform de afspraken met de klant en in voorkomende gevallen verantwoordelijk voor het oplossen van software-technische problemen in het platform. Hierdoor lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en functionaliteit van de CRM-software applicaties. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan opdrachten en projecten en je onderhoudt hierbij intensief contact met je collega’s. De applicaties die je bouwt zijn platform-onafhankelijk, bedrijfskritisch en state-of-the-art.

Functievereisten

 • Hbo- of wo-werk- en -denkniveau
 • Afgeronde studie Informatica of een aanverwante IT-studierichting
 • Ervaring met web development technieken, als HTML, CSS en JavaScript (Medior Software Engineer: minimaal 4 jaar)
 • Ervaring met PHP (Medior Software Engineer: minimaal 4 jaar)
 • Ervaring met JavaScript libraries, bij voorkeur jQuery
 • Kennis van webservices, SOAP en REST (Medior Software Engineer)
 • Ervaring met GIT of een ander versiebeheersysteem
 • Ervaring met MySQL (Medior Software Engineer: minimaal 4 jaar)
 • Kennis van andere databases bijvoorbeeld MSSQL en Oracle SQL is een pre (Medior Software Engineer)
 • Scrum of aanverwante methodieken (Medior Software Engineer)
 • Kennis van SugarCRM is een pré

Bedrijfsprofiel BrixCRM

Duurzame klantrelaties bouwen BrixCRM uit ondernemend Almelo in Twente, is een gedreven CRM dienstverlener en leverancier van oplossingen voor marketing automation. Zo helpt het bedrijf om de waarde van én voor klanten te verhogen. Daartoe implementeert en integreert BrixCRM effectieve software. BrixCRM biedt organisaties de middelen en ondersteuning die nodig zijn om maximaal klantgericht te ondernemen. Naast het implementeren en integreren van effectieve CRM en MA-software, biedt de dienstverlener allround dienstverlening, variërend van advies en implementatie tot beheer en support. Klantrelatie managen De bedrijfsmissie is van BrixCRM is om organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen. Als volwaardige en betrouwbare CRM-partner adviseert, begeleidt, implementeert en ondersteunt het bedrijf vanuit een continu proces. Hierin staan innovatie, klantgerichtheid, transparantie, betrokkenheid en een pragmatische aanpak centraal. Marketing automatiseren Naast CRM biedt BrixCRM als specialist ook producten en diensten op het gebied van marketing automation. Juist door de combinatie van CRM-oplossingen en marketing automation, kunnen klanten diepgaande, winstgevende en duurzame relaties opbouwen met hun zakelijke relaties. Teamgeest Het team van BrixCRM bestaat uit 40 enthousiaste en gedreven professionals, elk specialist op het eigen vakgebied. Vanuit een passie voor klantgericht ondernemen en de software die dit ondersteunt, werkt het bedrijf aan innovatieve en doeltreffende oplossingen, volledig afgestemd op de organisatie van de klant.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BrixCRM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600