Stage- of afstudeeropdracht Software engineering Cloud K8s per september 2021

Als Stage- of afstudeeropdracht bij BrixCRM in Twente wordt jouw uitdaging; Onderzoek wat de meest geschikte manier is om binnen onze context een Kubernetes Commerce Platform te realiseren. Iets voor jou? Lees dan verder

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Onderzoek wat de meest geschikte manier is om binnen onze context een Kubernetes Commerce Platform te realiseren. Van interne tot productie omgevingen. Hierbij is het belangrijk om verschillende aspecten mee te nemen in het onderzoek. Denk aan High Availability, Backup, Storage engines en verschillende (private en public) cloud hosting providers.


BrixCRM levert aan klanten en collega’s ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen. De markt beweegt steeds meer naar het gebruik van container en clustered container oplossingen voor het hosten van de producten. Wij werken al jaren met Docker en Kubernetes. We dagen je uit om samen met ons de lat nog hoger te leggen. Om met deze markt mee te bewegen is het belangrijk naar de verschillende oplossingen te kijken. Klanten nemen verschillende producten bij ons af (SugarCRM, Brix Integratie Component, Portalen of Magento). We willen maximale efficiëntie om de beheerslast te verlagen en de overhead aan resources die nodig is te minimaliseren.


Proof of concept

Je bewijst je adviezen aan de hand van gedegen onderzoek en Proof of Concept. Als Proof of Concept kun je denken aan het inrichten en configureren van verschillende kubernetes clusters en het koppelen met onze eigen private cloud en een public cloud provider. Waarbij je ook rekening moet houden met uitbreidbare storage engines, backup en connectiviteit.


Een andere PoC zou kunnen zijn het geautomatiseerd uitrollen van een Kubernetes cluster met Ansible in twee verschillende clouds, waarna er verschillende machines automatisch aan elkaar gekoppeld worden.


Tijdens deze afstudeeropdracht zul je nauw samenwerken met het DevOps team en het development team.

Bedrijfsprofiel BrixCRM

Duurzame klantrelaties bouwen BrixCRM uit ondernemend Almelo in Twente, is een gedreven CRM dienstverlener en leverancier van oplossingen voor marketing automation. Zo helpt het bedrijf om de waarde van én voor klanten te verhogen. Daartoe implementeert en integreert BrixCRM effectieve software. BrixCRM biedt organisaties de middelen en ondersteuning die nodig zijn om maximaal klantgericht te ondernemen. Naast het implementeren en integreren van effectieve CRM en MA-software, biedt de dienstverlener allround dienstverlening, variërend van advies en implementatie tot beheer en support. Klantrelatie managen De bedrijfsmissie is van BrixCRM is om organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen. Als volwaardige en betrouwbare CRM-partner adviseert, begeleidt, implementeert en ondersteunt het bedrijf vanuit een continu proces. Hierin staan innovatie, klantgerichtheid, transparantie, betrokkenheid en een pragmatische aanpak centraal. Marketing automatiseren Naast CRM biedt BrixCRM als specialist ook producten en diensten op het gebied van marketing automation. Juist door de combinatie van CRM-oplossingen en marketing automation, kunnen klanten diepgaande, winstgevende en duurzame relaties opbouwen met hun zakelijke relaties. Teamgeest Het team van BrixCRM bestaat uit 40 enthousiaste en gedreven professionals, elk specialist op het eigen vakgebied. Vanuit een passie voor klantgericht ondernemen en de software die dit ondersteunt, werkt het bedrijf aan innovatieve en doeltreffende oplossingen, volledig afgestemd op de organisatie van de klant.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BrixCRM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600