CRM Consultant

Als CRM Consultant binnen BrixCRM in Twente is jouw rol cruciaal voor het credo: ‘Creating happy customers’. Als aanspreekpunt begeleid jij de klanten van kick-off naar go-live binnen projecten en daarbuiten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-12-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als CRM Consultant ben je onderdeel van een team waarin je nauw samenwerkt met je collega’s (software engineer, tester, business consultant, software architect en projectmanager). Bij BrixCRM zijn wij ervan overtuigd dat een hechte, goede samenwerking leidt tot optimale resultaten voor onze klanten.


  • Je verdiept je in de processen van onze klanten en wil begrijpen hoe ze werken. Dit toets je aan de mogelijkheden van SugarCRM waarmee je een eerste configuratie kunt opzetten.
  • Je luistert goed naar de klant en vraagt kritisch door om zo daadwerkelijke wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen.
  • Je analyseert en identificeert de wens van de klant zorgvuldig en vertaalt deze naar oplossingen, waarbij je de afweging weet te maken tussen ‘quick wins’ en maatwerkoplossingen.
  • Je bent pro-actief, omgevingsbewust en als verlengstuk van de klant is het jouw taak de ingebruikname zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Je enthousiasmeert de gebruikers, geeft hun uitleg en training over het gebruik van Sugar met behulp van een handleiding, video’s, webinars of werkinstructies.

Functievereisten

  • Een afgeronde en relevante hbo-opleiding;
  • Bij voorkeur ervaring in de rol van CRM Consultant;
  • Bij voorkeur ervaring met CRM-implementaties, pakketimplementatie en/of implementaties van e-business applicaties.

Aanbod

Onze klanten variëren van grote internationale beursgenoteerde ondernemingen tot MKB-bedrijven. Deze diversiteit aan opdrachtgevers zorgt ervoor dat geen project hetzelfde is. Eén ding hebben ze gemeen; ze bieden altijd een nieuwe uitdaging en de nodige afwisseling.


Je werkt in een jong, enthousiast en gedreven team van collega’s, die in een open sfeer samenwerken en bereid zijn om elkaar verder te helpen. Onze slogan is: “Create happy customers”. Een uitgangspunt dat doorklinkt in al onze activiteiten. Om dat blijvend waar te kunnen maken, geloven we in de kracht van persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling van onze medewerkers en daar faciliteren wij je graag in.

Bedrijfsprofiel BrixCRM

BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM, wereldmarktleider op het gebied van commerciële open source Customer Relationship Management (CRM) software. Op basis van de wensen en eisen van onze klanten richten wij CRM in en ontwikkelen we add-ons.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BrixCRM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600