Verhuizer

Brinks Transport zoekt mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Die houden van afwisselend werk binnen een team met leuke collega’s. Met een vaste baan en een fijn salaris. Zorg jij er graag voor dat alles – letterlijk en figuurlijk – op zijn pootjes terecht komt? Dan zitten we op jou te wachten!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Verhuizen is mensenwerk.

Het is belangrijk om de waarde van spullen goed in te schatten en daarmee om te gaan. Bedenk bijvoorbeeld goed dat die stoel van 10 euro, van zeer emotionele waarde zijn omdat deze van oma is geweest! Je kunt daarom goed omgaan met mensen, bent communicatief vaardig en lichamelijk fit. En óók een beetje handig: want je houdt je onder andere bezig met techniek zoals de TV en stereo aansluiten, de piano waterpas zetten en op de juiste wijze meubilair en spullen (de)monteren.


Elke dag is anders

Iedere verhuizer zal je vertellen dat de afwisseling één van de leukste onderdelen is van hun baan. Iedere dag een ander huis, andere mensen en toch gaat alles volgens een werkbare planning. Maar de klus moet natuurlijk wel af. En dat voelt ook goed aan het eind van de dag. Met je collega’s vorm je een team. Je lacht met elkaar, sjouwt met elkaar, rijdt van deur tot deur met elkaar. Kortom: je bent er ook voor elkaar. 

Functievereisten

Je hebt geen negen-tot-vijfmentaliteit. Je bent klantvriendelijk, neemt initiatieven en werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Jouw instelling is flexibel, ook ten aanzien van de werktijden. Je hebt technisch inzicht en bent een echte aanpakker.


Verder vinden we de volgende zaken belangrijk

  • opleiding inboedelverhuizer of aantoonbare ervaring in verhuis-/meubelbranche is een must (bijvoorbeeld als meubelmaker, interieurbouwer of timmerman)
  • creatief
  • representatieve uitstraling
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • rijbewijs B (C/E is een pre)
  • VCA is een pre
  • woonachtig in een straal van 20 km rondom Rijssen
  • verklaring omtrent gedrag 


Heb jij nog niet de opleiding of de ervaring? Wij bieden hiervoor ook alle mogelijkheden. Intern, maar ook extern met de erkende opleiding 'inboedelverhuizer'.

Aanbod

Join jij ons team?

Dan heb je binnenkort een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je ontvangt een mooi salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer en mag rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een extra netto vergoeding omdat je de hele dag onderweg bent. Brinks is een familiebedrijf met een goede informele werksfeer, een actieve personeelsvereniging en een gezellige afsluiting van de werkweek. Je werkt in een enthousiast en betrokken team, dat graag een stap extra zet voor onze klanten. Wil je jezelf verder ontplooien? Signaleer jij hoe het (nog) beter kan? Graag! We bieden je volop mogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Brinks Transport

Brinks Transport is letterlijk en figuurlijk voortdurend in beweging én in ontwikkeling. Wij bouwen graag samen aan de toekomst van ons stabiele bedrijf, dat al meer dan 150 jaar bestaat. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Gedreven vakmensen die met passie willen werken in de wereld van transport en logistiek en meedenken over de kansen in onze branche. Wij werken met korte lijnen en de sfeer onderling is informeel. Daarnaast zijn onze mensen betrokken bij hun werk én bij elkaar. Maak jij binnenkort deel uit van dit enthousiaste team?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Brinks Transport. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Butaanstraat 12
7463PG RIJSSEN
0548 538695