Softwareontwikkelaar

Brease is op zoek naar een leergierige software engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Brease is op zoek naar een leergierige software engineer, die zowel zelfstandig als met collega's in staat is om hoogstaande softwareapplicaties te ontwikkelen van database tot en met de gebruikersinterface. Je komt terecht in een jonge, ambitieuze organisatie, waarbij je aandeel in ons succes direct groot is en waarbij alle inbreng gewaardeerd wordt, ook buiten de softwareontwikkeling zelf.


Bedrijfsprofiel Brease

Bij Brease werken we met de nieuwste technologie van backend tot frontend, zoals met MongoDB, .Net Core, GraphQL en Vue. Kennis van deze technieken is een pré. We vinden het belangrijk dat je jezelf en je technische kennis samen met ons blijft doorontwikkelen om onze software constant vooruitstrevend te houden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Brease. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Demmersweg 32
7556 BN HENGELO
(074) 79 200 20