Monteur Sportinstallaties

Bosan zoekt een Monteur Sportinstallaties.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Monteur Sportinstallatie zijn zowel nieuwe als bestaande (top)sporthallen en gym- en turnzalen in Nederland en België jouw werkterrein. Nieuwe sportaccommodaties zullen door jou en jouw buitendienst collega’s volledig worden ingericht met sportinstallaties van Bosan. Het is jouw taak om er voor te zorgen dat de gebruikers kunnen beschikken over een compleet ingerichte accommodatie, waar alle toestellen en installaties veilig te gebruiken zijn. Naast het aanbrengen van bouwkundige voorzieningen ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van onze sporttoestellen en –installaties, van ringenhijssysteem tot basketbalinstallatie en van elektrisch bedienbare wandtrampoline tot draaibaar klimrek. Bij bestaande accommodaties, verzorg je het onderhoud aan het sportinventaris en voer je reparaties uit. Kortom, je komt te werken in zeer moderne en bijzondere sportaccommodaties.

 • Zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden zoals installeren, repareren en onderhouden van sporttoestellen en -installaties
 • Beoordelen of de benodigde materialen en de juiste gegevens beschikbaar zijn
 • Stellen van prioriteiten in de uit te voeren werkzaamheden
 • Informeren en afstemmen over de voortgang en de planning van werkzaamheden en projecten
 • Het invullen van formulieren voor orders, retouren, declaraties, urenregistratie en eventueel zaalcontroles

Functievereisten

 • Een handige, technische duizendpoot met een afgeronde vaktechnische opleiding
 • Installatietechnische kennis, bouwkundig inzicht en je kunt tekeningen lezen
 • Elektrotechnische kennis is een voordeel, net als relevante werkervaring
 • Regelmatig overnachten vind jij geen probleem
 • Zelfstandig, klantgericht en enthousiast
 • Flexibel, accuraat, oplossingsgericht en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel

Bedrijfsprofiel Bosan B.V.

Bosan ontwikkelt en produceert sportinstallaties en -toestellen voor gymnastiekonderwijs en (top)sport. Zoals basketbal- en volleybalinstallaties, turnapparaten, hijsunits, kasten, klimrekken, etc. Daarnaast richten we binnensportaccommodaties in met onze producten. Dat doen we - en dat is best uniek - als enige in Nederland volledig in eigen beheer, met eigen mensen en een eigen fabriek. Inmiddels staan toestellen van Bosan in ruim 1.800 binnensportaccommodaties in Nederland en daarbuiten, bijvoorbeeld in de nieuwste Sportcentra van Nederland, in Den Haag (Zuiderpark) en Nijmegen (SportQube).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bosan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Metaalstraat
7480 AA Haaksbergen
+31 (0)53 - 57 23 115