Stagiair(e) Online Marketing

Heb jij passie voor online marketing, spreken recreatie en toerisme jou aan en werk je graag in een jong en enthousiast marketingteam? Dan is een uitdagende stage bij Booking Experts misschien echt iets voor jou!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je wordt onderdeel van het team van hét marketingbureau in de recreatie, Booking Boosters! Booking Boosters werkt samen met Booking Experts aan de automatisering van vakantieparken, campings, hotels en andere recreatiebedrijven. Dit doen we door middel van een alles-in-1 reserveringssysteem, een website én online marketing. Bij Booking Boosters richten we ons op de laatste twee: websites en online marketing. Ons doel? Het boosten van boekingen! Zoveel mogelijk via de eigen websites van onze klanten.


Als stagiair(e) online marketing bij Booking Boosters ondersteun je de online marketeers op het gebied van website optimalisatie, zoekmachine optimalisatie, Google Ads, Social Media Ads, affiliate marketing en e-mail marketing. Denk onder andere aan de volgende werkzaamheden:


Wat ga je doen?

 • Het inrichten en optimaliseren van websites in ons CMS
 • Het schrijven van conversieverhogende teksten en het uitvoeren van linkbuilding
 • Het maken en bijsturen van campagnes in Google Ads en Social Media Ads
 • Het beheren van affiliate marketing activiteiten


Gedurende je stage word je medeverantwoordelijk voor bovenstaande online marketing activiteiten. Samen met jou verhogen wij het aantal boekingen voor onze klanten.

Of er ook mogelijkheden zijn voor een stageopdracht? Ja, zeker! In overleg formuleren we een leuke en leerzame stageopdracht die je bij Booking Boosters kunt uitvoeren.

Functievereisten

We zijn op zoek naar studenten die een HBO of WO opleiding volgen. Er zijn diverse opleidingen die goed passen bij het werk dat wij doen voor onze klanten. Denk aan onder andere toerisme en andere gastvrijheidsopleidingen, commerciële economie, creative business, communicatie opleidingen en bedrijfskunde. Verschillende opleidingen bieden ook verschillende mogelijkheden in ons team. We komen graag met je in contact en kijken samen naar de mogelijkheden!


Verder pas je goed in het team van Booking Boosters wanneer je de Nederlandse taal goed beheerst, uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, nieuwsgierig en initiatiefrijk bent en je open staat voor nieuwe uitdagingen die op jouw pad komen.


Opleiding

Wij zijn op zoek naar HBO of WO stagiaires. In het verleden hebben we stagiaires gehad van opleidingen zoals: Tourism Management, Creative Business, International Business (IBL), Commerciële Economie, Communicatie en Multimedia Design, Tio, Communication Science, Bedrijfskunde.


Eigenschappen die we waarderen

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Nieuwsgierigheid en initiatiefrijk.
 • Het niet uit de weg gaan van nieuwe uitdagingen.

Aanbod

 • Goede begeleiding van ervaren online marketeers.
 • Alle ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit.
 • Interne trainingen, e-learnings en cursussen.
 • Leuke werksfeer in een jong team van gedreven medewerkers.
 • Stagevergoeding, dagelijks verzorgde lunch en vers fruit.

Bedrijfsprofiel Booking experts

Onze oorsprong ligt bij Expert Webdesign, waarbij wij websites voor allerlei bedrijven ontwikkelden. Zo ook voor recreatie ondernemers. Hier kwamen we telkens hetzelfde probleem tegen: de websites liepen ver voor op de markt en concurrentie, maar misten de mogelijkheid om direct via de website een vakantie te boeken. Klanten moesten hiervoor telefonisch contact opnemen met de receptie of uitwijken naar externe boekingsplatforms. Dit moest beter en gemakkelijker, dachten we.


Daarom zijn we om tafel gegaan met allerlei partijen als receptionistes, parkmanagers, technische diensten, schoonmakers, slagboompartijen en de directie, om vanuit diverse perspectieven de knelpunten in kaart te brengen. Het resultaat was de ontwikkeling van een innovatief reserveringssysteem dat alle benodigdheden voor recreatiebedrijven integreert. Zo is in 2011 Booking Experts ontstaan. Ons boekingsplatform is uitgegroeid tot hét platform voor vakantieparken, campings, hotels in diverse landen.


Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we in 2017 ons marketingbureau Booking Boosters opgericht. Hiermee kunnen we onze klanten helpen om hun online omzet te verhogen en hun groei te stimuleren. Middels effectieve en performance based marketingtechnieken, zoals SEO, SEA, Affiliate Marketing en Social Media, helpen wij vakantieparken groeien en floreren!


Bij Booking Boosters hebben we begrip voor de drukke schema's van jou als student, daarom bieden wij flexibele werkuren die in overleg kunnen worden vastgesteld. Zo kan jij jouw studie combineren met een uitdagende stage bij ons!


Wij bieden jou de mogelijkheid om je aan te sluiten bij één van onze diverse specialismen in het marketingteam. Of je nu geïnteresseerd bent in social media, content creatie, SEO of een ander aspect van marketing, wij hebben een plek voor jou!


Als stagiair(e) zal je de kans krijgen om te werken aan echte projecten en samen te werken met onze ervaren professionals. Dit is een unieke kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen en te groeien als marketeer.


Bij Booking Experts streven wij naar een gezonde werkomgeving. Daarom vind je vers fruit bij ons op kantoor, stimuleren we om dagelijks een rondje te wandelen, zijn er sta-zit bureau's en verantwoorde lunchopties. Ook staat er altijd koffie, thee en frisdrank voor je klaar. Daarnaast moedigen wij het initiatief 'een rookvrije generatie' van harte aan. We stellen het dus op prijs dat onze medewerkers dan ook niet roken tijdens kantooruren. 


We doen regelmatig leuke dingen, we lunchen samen in de pauze en hebben af en toe een borrel in de stad. Booking Experts organiseert bovendien regelmatig een bedrijfsuitje en je kunt aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Booking Experts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 28
7521PR Enschede
088 - 1168 901