Binnendienst Sales Consultant

Booking experts is op zoek naar een enthousiaste Binnendienst Sales Consultant die gepassioneerd is over het stroomlijnen van salesprocessen en die goed overzicht kan bewaren! Ben jij degene die zij zoeken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste Binnendienst Sales Consultant die warm wordt van het in goede banen leiden van salesprocessen en een goed gevoel voor overzicht heeft. Je begeleidt het salestraject van begin tot eind vanaf jouw bureau. Je wordt onderdeel van Booking Experts; hét alles-in-één reserveringssysteem voor vakantieparken, hotels en andere recreatiebedrijven in verschillende landen. De afgelopen jaren hebben wij een grote groei gerealiseerd en samen met jou willen wij dit continueren in binnen- en buitenland. Voor ons Sales en Marketing Team zoeken wij een gestructureerde Binnendienst Sales Consultant die ondersteunt bij het maken van afspraken, het bijhouden van Hubspot tot bij het opstellen en versturen van offertes en het houden van salesafspraken op kantoor.


Wat ga je doen?

Als Binnendienst Sales Consultant ziet jouw werkdag er elke dag anders uit. Je ondersteunt ons Sales en Marketing Team vanuit kantoor (of thuis) gedurende het hele salesproces.


Je maakt afspraken voor onze buitendienst collega's, je zorgt voor een gevulde agenda. Ook zul je achter leads aanbellen om hen te enthousiasmeren voor een kennismakingsgesprek/-presentatie. Je houdt bovendien salesafspraken op kantoor en online. Je hoeft niet het (spreekwoordelijke) veld in. Je zult achter de gedane afspraken van jezelf en de buitendienst collega's aanbellen om het salestraject warm te houden. Ook ondersteun je in het opstellen van de sales nieuwsbrief.


Het opstellen en versturen van offertes behoort bovendien tot je takenpakket. Je begeleidt de (potentiële) gebruiker van de offerte naar de handtekening. Als laatste stap in het salestraject zul je de nieuwe gebruikers overdragen naar de Onboardingsspecialist. Dit alles houd je bovendien bij in Hubspot, enige kennis hiervan is een pré.


Waar je focus op zal liggen?

 • Het maken van afspraken voor de buitendienst
 • Het nabellen van leads en afspraken
 • Salesafspraken houden op kantoor en/of online
 • Het opstellen en versturen van offertes
 • De lead begeleiden van offerte naar handtekening
 • Ondersteunen bij het opstellen van de sales nieuwsbrief

Functievereisten

Je beschikt over minimaal een HBO denkniveau en je kunt je goed uitdrukken in het Engels en Nederlands. Je bent commercieel, financieel en communicatief sterk. Je bent organisatorisch goed onderlegd en kunt uitstekend overzicht houden. We stellen het op prijs dat je affiniteit hebt met technologie en automatisering.


Wij zijn werkzaam in de recreatiebranche, enige ervaring in deze sector is voor ons daarom een pré maar geen must. We vinden een gezonde interesse en energie net zo belangrijk. Enige kennis van Hubspot is tevens een pré. Je bent bovendien initiatiefrijk en een teamspeler. Je hebt namelijk veel contact met je directe salescollega's maar ook met het Marketing Team.


Jouw vaardigheden

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau op commercieel, financieel en communicatief vlak.
 • Ervaring in de recreatiebranche. Dit is voor ons geen must maar enige ervaring in en kennis van de recreatiebranche is wel een pré.


Eigenschappen die we waarderen

 • Commercieel, financieel en communicatief sterk.
 • Affiniteit met technologie en automatisering.
 • Organisatorisch goed onderlegd.
 • Goede luister- en spreekvaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Kennis van Hubspot is een pré.

Aanbod

Natuurlijk bieden we je een goed salaris op basis van vaardigheden en ervaring. Maar we bieden je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan leer je via ons opleidingsprogramma alles wat je moet weten. 


Bij Booking Experts streven wij naar een gezonde werkomgeving. Daarom vind je vers fruit bij ons op kantoor, stimuleren we om dagelijks een rondje te wandelen, zijn er sta-zit bureau's en verantwoorde lunchopties. Ook staat er altijd koffie, thee en frisdrank voor je klaar. Daarnaast moedigen wij het initiatief 'een rookvrije generatie' van harte aan. We stellen het dus op prijs dat onze medewerkers dan ook niet roken tijdens kantooruren.


We doen regelmatig leuke dingen, we lunchen samen in de pauze en hebben af en toe een borrel in de stad. Booking Experts organiseert bovendien regelmatig een bedrijfsuitje en je kunt aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel!

 

Wat wij jou bieden

 • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week met flexibele uren.
 • Employee Benefit: 10% salaris opslag dat je kan gebruiken om te sparen, te investeren of iets anders mee te doen.
 • 5 weken vakantie per jaar + de standaard Nederlandse feestdagen.
 • Jaarlijkse salarisverhoging: Onze groei is een gezamenlijke inspanning. Daarom verhogen we alle lonen in dezelfde verhouding.
 • Flexibele werkuren: Deel zelf je werkdag in.
 • Werk waar je wil: vanuit huis, ons mooie kantoor in Enschede of Amersfoort, een coworking space, vanuit de trein, noem het maar op.
 • MacBook & groot scherm: Uiteraard zorgen wij voor een goede laptop en een groot scherm zodat je effectief kunt werken.
 • Sta-zit bureau: Iedereen werkt vanaf een sta-zit bureau, zowel thuis als op kantoor.
 • Thuiswerkplek: Wij zorgen voor een goed ingerichte thuiswerkplek. Je krijgt een sta-zit bureau, een goede bureaustoel en een groot scherm voor thuis.
 • Gratis lunch: Elke dag krijg je gratis lunch op kantoor en elke vrijdag worden er broodjes van de Broodbode of Tango bezorgd.


Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Flexibele werkuren
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Werk vanuit huis (hybride)

Bedrijfsprofiel Booking experts

Een afdeling vol recreatiekennis, oprechte interesse, koffie, visie, auto-uren en betrokken specialisten: dat is ons Sales en Marketing Team. Iedere dag werkt ons Sales en Marketing Team aan de uitbreiding van ons Booking Experts netwerk en zorgen zij ervoor dat steeds meer partners zich aansluiten op ons platform.


Over Booking Experts

Onze oorsprong ligt bij Expert Webdesign, waarbij wij websites voor allerlei bedrijven ontwikkelden. Zo ook voor recreatie ondernemers. Hier kwamen we telkens hetzelfde probleem tegen: de websites liepen ver voor op de markt en concurrentie, maar misten de mogelijkheid om direct via de website een vakantie te boeken. Klanten moesten hiervoor telefonisch contact opnemen met de receptie of uitwijken naar externe boekingsplatforms. Dit moest beter en gemakkelijker, dachten we.


Daarom zijn we om tafel gegaan met allerlei partijen als receptionistes, parkmanagers, technische diensten, schoonmakers, slagboompartijen en de directie, om vanuit diverse perspectieven de knelpunten in kaart te brengen. Het resultaat was de ontwikkeling van een innovatief reserveringssysteem dat alle benodigdheden voor recreatiebedrijven integreert. Zo is in 2011 Booking Experts ontstaan. Ons boekingsplatform is uitgegroeid tot hét platform voor vakantieparken, campings, hotels in diverse landen.


Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we in 2017 ons marketingbureau Booking Boosters opgericht. Hiermee kunnen we onze klanten helpen om hun online omzet te verhogen en hun groei te stimuleren. Middels effectieve en performance based marketingtechnieken, zoals SEO, SEA, Affiliate Marketing en Social Media, helpen wij vakantieparken groeien en floreren!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Booking Experts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 28
7521PR Enschede
088 - 1168 901