Senior Ruby Programmeur

Booking Experts is op zoek naar een ervaren Ruby programmeur met een trackrecord in Ruby en het ontwikkelen van software producten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-9-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je werkt in een klein onafhankelijke team van meestal 3 personen aan een project voor 6 weken. Je bepaalt gezamenlijk waar aan gewerkt wordt gedurende het project. Er wordt verwacht dat er een grote feature of meerdere kleinere features worden opgeleverd. Dit gaat in een snel tempo maar nooit gehaast. Wij waarderen een rustig en kalm bedrijf met een gezamenlijke inspanning. Je zult bijna geen vergaderingen hebben of onderbrekingen zoals urgente e-mails of chats. Wij geloven dat 8 uur per dag voldoende tijd is om je werk gedaan te krijgen. Booking Experts is geen bedrijf voor workaholics. Onze formule: capabele mensen vertrouwen en verantwoordelijkheid geven om uitzonderlijk werk gedaan te krijgen in een redelijke tijd met zo min mogelijk afleiding. Om de paar maanden zul je meedraaien op support zodat je regelmatig in contact staat met de klant. Natuurlijk zijn wij voorstanders van open-source. Wij maken gebruik van o.a. Ruby, Ruby-on-Rails, Postgresql, React, Elixir. Wanneer je tijdens je werk een mooi stuk herbruikbare code schrijft - wat geen business logica is - dan moedigen we je aan om dit te open-sourcen. 

Functievereisten

Een rockster of een superheld? Wij hopen het niet. Vriendelijk en attent? Laten we praten! Als je jezelf ziet als een enthousiaste leerling, een gewetensvolle en attente werknemer, een vriendelijk en ondersteunend mens, dan zou je je hier wel eens helemaal thuis kunnen voelen. Wij zijn allemaal verschillende mensen. Wij zijn geen perfectionisten maar streven naar de beste oplossing; we struikelen, vallen en staan weer op, samen leren we. Wij zijn niet op zoek naar klonen van onszelf. Wij zijn op zoek naar iemand die onze basiswaarden en overtuigingen deelt over het schrijven van software. Het helpt als je geeft om het schrijven van mooie en consistente code en als een monolithische applicatie je aanspreekt. Het helpt ook als je nee durft te zeggen en als je samen met ons discussieert over de juiste oplossing.Als Senior Ruby programmeur verwachten we dat Ruby, Javascript, SQL en HTML / CSS voor jou nog weinig geheimen heeft. Je ziet het als uitdaging om bekende paradigma’s uit te dagen maar je beseft tegelijkertijd de impact van je keuzes. Het is een pré als je ook bekend bent met andere programmeertalen.

Aanbod

 • Ervaren team - Met collega’s die ook jou als ervaren programmeur zullen uitdagen.
 • Top 10% salaris - Wij houden de salarissen in de markt in de gaten en zorgen ervoor dat we jou altijd betalen in de top 10% van de markt gebaseerd op vaardigheden en ervaring.
 • Laptop - Uiteraard zorgen wij voor een goede laptop en 27 inch monitor om je werk te doen.
 • Sta-zit bureau - Iedereen werkt hier vanaf een sta-zit bureau. Als je vanuit huis werkt dan dekken wij de volledige kosten voor de aanschaf van een sta-zit bureau.
 • Budget voor eigen ontwikkeling - Wil je een cursus volgen? Een conferentie bezoeken? Een leiderschapstraining? Het wordt betaald.
 • Sport budget - Tot €60 per maand voor de sportschool, yoga, sportschoenen of welke activiteit je fit houdt.
 • 40 urige werkweek - Werk is een marathon en geen sprint. Wij houden ons aan 8 uur per dag met af en toe een extra inspanning in het geval van een noodgeval.
 • Gratis vakanties - Onze klanten zijn zo blij met ons dat ze accommodaties aan ons beschikbaar stellen om in te verblijven. Ideaal als je een weekendje weg wil met je gezin of familie.
 • Werk waar je wil - Je bent vrij om te werken waar jij het beste werkt. Vanuit huis, ons mooie kantoor (incl. lunch), een co-werkruimte, vanuit de trein, noem het maar op.
 • Gratis lunch - Geregeld door Booking Experts omdat wij het belangrijk vinden om samen te lunchen.
 • Vrijdagmiddag borrel - Gezellig met elkaar de week doornemen of alvast voorbereiden op het weekend .
 • 5 weken vakantie per jaar - Booking Experts biedt 5 weken betaalde vakantie en natuurlijk de standaard Nederlandse feestdagen.

Bedrijfsprofiel Booking experts

Bookingexperts is een groep mensen verenigd door intellectuele nieuwsgierigheid en passie voor uitzonderlijk werk. Wij zijn mountainbikers, muziekliefhebbers, wereldreizigers, hardlopers, tennissers, bordspel gamers, zeilers, zwemmers, mensen helpers, zwemmers, kitesurfers, bourgondiërs, bergbeklimmers, creatievelingen en harde werkers. Wij zijn verenigd door een gemeenschappelijk set van normen en waarden: plezier hebben, uitzonderlijk werk verrichten, het beste product in de markt bouwen, experimenteren, aandacht voor details, mensen goed behandelen, een positieve impact hebben op de wereld om ons heen en tot slot blijven leren. Onze gezamenlijke missie is om vakantie organisaties minder afhankelijk te maken. Dat doen wij door het ontwikkelen van vriendelijke en slimme software oplossingen. Hierdoor kan de vakantie organisatie zich weer richten tot de kern van hun bestaansrecht: het verzorgen van een geweldige vakantie voor haar gast. In 2011 zijn wij bij elkaar gekomen met als doel om vakantieparken te automatiseren zodat zij zich weer bezig kunnen houden met de vakantie van de gast. Tot vandaag de dag is de onderneming een groot succes. We hebben vanaf het begin een continue lineaire groei aan kunnen houden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bookingexperts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Het Eeftink 11-12
7541 WH ENSCHEDE
088 - 1168 901