Internationaal chauffeur 8x4 exceptioneel transport

Bolk Transport is op zoek naar een Internationaal chauffeur 8x4 exceptioneel transport. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

De liefde voor het vak, de techniek en het leven onderweg is alvast een belangrijke vereiste voor deze functie. Met de behaalde rijbewijzen, Code 95, VCA certificering en relevante werkervaring samen maakt dit dat je kunt manoeuvreren op de centimeter en jouw fingerspitzengefühl kunt inzetten om de combinatie en lading veilig door Europa te sturen.  Het is voor jou geen probleem langere tijd, inclusief weekenden, van huis te zijn. Dat het nodig is rustig te blijven en kalm te reageren in alle situaties is jou bekend.


Tevens ben je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal machtig en gaat het lezen en begrijpen van exceptioneel transport ontheffingen jou goed af. Daar staat tegenover dat je de beschikking krijgt over een goed onderhouden en vaste auto met hulpmaterialen en bedrijfskleding.

Bedrijfsprofiel Bolk Transport

De Bolk exceptioneel transport afdeling op de hoofdvestiging Almelo is van oudsher een van de pijlers onder het bedrijf. De ladingen die vervoerd worden variëren van opslagsilo’s, trafo’s, windturbineonderdelen tot machines en meer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bolk Transport. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 3
7602 PD Almelo
0546 - 480 480