Internationaal Speciaal Transport Chauffeur

Bolk Transport is op zoek naar een Internationaal Speciaal Transport Chauffeur. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

De lange baan op met speciaal transportmateriaal en uiteenlopende ladingen naar bestemmingen in heel Europa. Dit uitdagende werk brengt weekenden onderweg met zich mee.

Functievereisten

Om deze verantwoordelijke functie te kunnen uitvoeren verwelkomen wij graag vakmensen met gedegen kennis van en ervaring met internationaal speciaal transport die in het bezit zijn van de benodigde rijbewijzen, Code 95 en de VCA certificering. Bij voorkeur woon je op maximaal twee uur reistijd van jouw standplaats Almelo.

Aanbod

Van ons kun je o.a. een goed uitgeruste en onderhouden auto, een stipte 4-wekelijkse loonbetaling volgens CAO en bedrijfskleding verwachten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bolk Transport. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Plesmanweg 3
7602 PD Almelo
0546 - 480 480