All-round software-ontwikkelaar

BlueBear in Twente is op zoek naar een All-round software-ontwikkelaar!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Lijkt het je wat om bij een klein bedrijf in te stappen en samen groot te worden, en zoek je tegelijkertijd een bedrijf waar je het verschil kan maken door jezelf te zijn, dan is het zeker interessant om verder te lezen.


Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wij willen marktleider worden in onze nichemarkt, en dat is een stevige uitdaging. We willen dit bereiken met de grootste funfactor die je maar kunt verzinnen. Een continu proces, waarvan het ontwikkelen van software een kernactiviteit is, waarin de alom bekende teamprestatie een grote rol speelt, en waarbij persoonlijke aspecten en plezier in (en tijdens) het werk net zo belangrijk zijn.


Wij maken het tot onze missie om het potentieel in elk individu te prikkelen en uit te dagen zodat het als input dient voor het team. We weten dat teams het beste presteren als ze divers zijn. Je hoeft niet per se een Tukker te zijn om bij BlueBear te werken, het zijn de unieke eigenschappen en bijdragen van alle blauwe beren die ons succes bepalen. We zijn toegewijd aan elkaar, de organisatie en het werk dat we doen.

Functievereisten

Je wordt deel van het technisch hart van de organisatie, waarin je ervaren collega's tegenkomt. De hoofdzaak is het ontwikkelen van webgebaseerde software, wat neerkomt op (door)ontwikkeling van ons eigen platform en applicaties daarbinnen, waarvan het zwaartepunt voor de achterkant ligt in PHP, en voor de voorkant in JavaScript, HTML en CSS, maar waarbij feitelijk alle webgerelateerde technieken van belang zijn.


Daarnaast komen er ook andere technische aspecten aan bod, waaraan je zult meewerken of jezelf op kunt doorontwikkelen. Denk daarbij aan software-ontwerp (zowel technisch inhoudelijk als op user experience gebied) en aan vernieuwingen binnen de software-ontwikkeling zelf (zoals API-technieken, UI-libraries en andere relevante programmeertalen), maar denk ook aan systeembeheer (we beheren onze eigen fysieke servers) en DevOps (waaronder CI, server provisioning en software deployment).


Waar en hoe je begint, hangt af van het niveau waarmee je binnenkomt. Waar je binnen BlueBear naartoe groeit, ligt aan hoe snel je verschillende aspecten oppikt en op welke gebieden je ook zelf investeert. We vinden het belangrijk dat de gebruikte technologieën mee evolueren met de stand van de techniek, de organisatie en de werknemers.

Bedrijfsprofiel BlueBear

BlueBear ontwikkelt primair webgebaseerde software die bijdraagt aan het veilig werken. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren van eigen ontwikkelde SaaS-applicaties in deze veiligheidsmarkt.


Onze diensten leveren we aan uitzonderlijke klanten en we weten in goede samenwerking expertises te bundelen om bijzondere projecten te realiseren in binnen- en buitenland. Met de manier waarop wij werken, leveren we diensten van hoge kwaliteit en zijn we als organisatie zeer toegankelijk en bij uitstek efficiënt. Met onze diensten zorgen we voor een bescheiden revolutie in deze nichemarkt die gekenmerkt wordt door een vaak conventionele aanpak. Wij hebben dé voorsprong, welke we niet alleen willen behouden maar ook willen vergroten.


Wij geloven dat de verzameling van unieke bijdragen van iedereen bij BlueBear de motor is van ons succes. Waar je ook vandaan komt, wat je ook gelooft en hoe je je ook voelt, als je bij ons werkt, wordt ook jij een stukje BlueBear.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BlueBear. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Anninksweg 14A,
7557 AG Hengelo, Nederland
+31 (0)74 707 40 59