BIM-Coördinator

BIM4ALL is op zoek naar een BIM-Coördinator.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-4-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Het opstellen van het BIM-protocol, het clashen en toetsen van de verschillende aspectmodellen en de communicatie hiervan tijdens o.a. een BIM-sessie behoren tot jouw takenpakket. Je beheert het model en bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de verschillende modellen.

Functievereisten

Jouw kennis van BIM, ervaring met diverse softwarepakketten en sterke communicatieve vaardigheden zet je dagelijks in om elk project tot een succes te maken. Jij ziet uitdaging in het verbeteren van het bouwproces.


Ben jij op dit moment werkzaam als BIM-modelleur maar heb jij geen ervaring met coördinatie? Geen probleem, ook dan maken we graag kennis met jou. Wij zorgen voor de juiste opleidingen en trainingen middels onze eigen BIM-academie.

  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring als bouwkundig modelleur en de wil om door te groeien naar coördinator (of dit is op dit moment al jouw huidige functie);
  • Je deelt de visie dat het altijd slimmer en beter kan;
  • Afspraak is afspraak en je weet de planning te bewaken;
  • Dat jij je thuis voelt in een hecht team waarbij samenwerken op één staat.

Aanbod

Vanuit ons kantoor in Rijssen werk je aan verschillende uitdagende projecten. Ons team bestaat uit bouwkundige en installatietechnische collega’s en samen werken wij woningen, appartementen en complexe utiliteitsbouwprojecten in BIM uit. Wij bewegen mee met de arbeidsmarkt, wat jou de mogelijkheid biedt jezelf te blijven ontwikkelen. De werksfeer is, al zeggen we het zelf, prettig en gemoedelijk. Naast de ontwikkelmogelijkheden bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.


De arbeidsvoorwaarden zijn goed en sluiten aan op jouw kennis en ervaring. Je werkt vanuit ons gloednieuwe kantoorpand in Rijssen en/of op locatie van één van onze projecten

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BIM4ALL. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverdalseweg 133
7461 AG Rijssen
0548 - 376 797