Secretaresse Service Unit

Bilfinger Tebodin zoekt een Secretaresse Service Unit. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Het uitvoeren van secretariële, administratieve en facilitaire werkzaamheden ter ondersteuning van de locatie Hengelo. 


Onder andere:

 • Beheer en verwerking van de inkomende e-mails in de algemene mailbox en post
 • Ziek- en herstelmeldingen verwerken
 • Requisities aanmaken en verwerken in het inkoopsysteem Newtron
 • Wagenparkbeheer en de daarbij horende acties
 • Acties op gebied van in- en uitdiensttreding
 • Organiseren van festiviteiten zoals bijvoorbeeld jubilea of pensioenen
 • Aanspreekpunt van de Service Unit voor medewerkers van Bilfinger Tebodin en klanten
 • Beheer plus uitgifte van PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) 
 • Voorraadbeheer van de kantoorartikelen
 • Archiefbeheer 
 • Receptionele taken, waaronder het beheer van de toegangspassen
 • Acties voortvloeiend uit besprekingen met catering / schoonmaak
 • Acties op gebied van gebouwbeheer
 • Ordelijk houden van gemeenschappelijke ruimtes 
 • Secretariële ondersteuning van managers waar nodig
 • Ondersteunen bij organisatie van Campus Recruitment activiteiten. 

Bedrijfsprofiel Bilfinger Tebodin

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.


Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!


Loop jij ook voorop in jouw vakgebied ? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!


De Service Unit is verantwoordelijk voor de algemene ondersteuning van de kantoren in de regio (Hengelo en Groningen). Binnen de Service Unit worden secretariële, administratie en facilitaire taken uitgevoerd. Servicegerichtheid naar zowel interne als externe klanten staat hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit vijf medewerkers die veel samenwerken om zo alle klussen te klaren en onze klanten tevreden te stellen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilfinger Tebodin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 172
7559 SP Hengelo
+31 88 996 70 05